Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 15:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

5.0

Zápas skončil bezbranek


Branky


0

První dějství bylo vyrovnané s šancemi na obou stranách. Ve druhém už kralovala Závada. Střelci však nechali střelecký prach doma a zrodila se první bezbranková remíza v tomto ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Závada přivítala v sobotu ve tři hodiny mužstvo Hatě. V první polovině zápasu se nedá říct, které mužstvo bylo lepší. Obě družiny si vypracovaly nějaké šance. Už ve třetí minutě odražený balon nechtíc napálil do břevna hostující zadák. V 11. minutě vypálil zpoza šestnáctky hostující kapitán Patrik Horák, ale domácí gólman Petr Krajíček byl u své tyčky včas. Ve 22.minutě se po rohu dostal balón k Aleši Dihelovi, jehož pokus brankář Ondřej Zháňal vyrazil na roh. Ve 34. minutě chybovala domácí defenziva, ale Marek Polach svůj nájezd neproměnil. V závěru poločasu ještě zahodil velkou šanci haťský Michal Tesař. 

Závada byla lepší, ale gól byl pro ní nadlidský výkon

Druhá půle už byla celá v réžii Závady. Hodně aktivní byl střídající Michal Majhofer, který hned v úvodu vyslal do šance Václava Ritnošíka, ale vylámal si zuby na brankáři Zháňalovi. V 63. minutě aktivní Lukáš Staňo našel Michala Majhofera, který rozezvučel pouze břevno. O dvě minuty později vyrazil střelu Daniela Gryze Ondřej Zháňal na roh, z něhož Daniel Gryz mířil hlavou vedle. V 68. minutě prošel Aleš Dihel po levé straně, uvolnil Michala Majhofera, jehož projektil zpacifikovall brankář Zháňal u své tyčky. V dalšch šancích domácích zaváhali Daniel Gryz, Patrik Chřibek, Michal Štefek a Václav Ritnošík. Zápas tak dospěl k remízovému konci.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): První polovina zápasu byla herně vyrovnaná podle hesla každý chvilku, tahá pilku. Ve druhém jsme už dominovali, ale i kdybychom hráli do půlnoci, asi bychom branku nedali.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): První poločas byl vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Ve druhém nám došli síly, a oni do nás bušili, ale nám se to nakonec podařilo ukopat na remízu.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , A. Dihel [-] , J. Lébl [-] (46. M. Majhofer [-] ) , V. Chříbek [-] (46. P. Chřibek [-] ) , P. Joško [-] , M. Štefek [-] , V. Ritnošík [-] (79. J. Sniehotta [-] ) , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] - L. Tyleček [-] , M. Polach [-] (46. J. Šimčík [-] ) , M. Tesař [-] , J. Macháček [-] , J. Fryštácký [-] , V. Adamčík [-] , L. Mučka [-] , J. Válek [-] , P. Horák [-] , L. Hříbek [-] (61. M. Sojčák [-] )

ŽK: 40. J. Válek .
Hráči zápasu: L. Staňo - O. Zháňal .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - TOMAKA David (N), STAROWICZ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.