Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice nasázely soupeři búra


Branky


0

Bolatice na svém velkém hřišti porazily vysoko Sudice, když hrdinou byl autor tří branek Sněhota, kterému dvěma góly zdatně sekundoval Kretek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sněhota dal dva góly

Sudicím dělalo po celý zápas problém velké hřiště v Bolaticích, se kterým se nemohly sžít. Přesto to mohli být hosté, kdo mohl jít do vedení. Po lajně utekl David Havranke, přihrávkou našel Tomáše Riemela, který z pěti metrů neprostřelil domácího brankáře Marka Wránu. Pak se hosté hodně zlobili, když rozhodčí neodpískal penaltu po faulu na Tomáše Kalmuse. V 17. minutě se ujaly Bolatice vedení, když průnik do vápna přetavil ve vedoucí branku Tomáš Sněhota - 1:0. O devět minut později si Sněhota svůj gólový průnik zopakoval - 2:0. Sudice mohl vrátit do hry po rohu Michal Kryštof, který nezamířil hlavou do prázdné branky. Do dvou nadějných šancí se dostal i David Havranke. Bolatic pak mohly zvýšit skóre, ale ani Ondřej Langer, a Tomáš Sněhota své samostatné nájezdy nezužitkovali. 

Sněhota dovršil hattrick, a Kretek přibalil hostům na cestu další dva banány

Hned zkraje druhého poločasu dovršil čistý hattrick bolatický Tomáš Sněhota, který v pokutovém území propálil hostujícího brankáře - 3:0. Od té chvíle se hrál fotbal nahoru dolů s šancemi na obou stranách. Rozdíl byl v tom, že Bolatice dvě využily, Sudice žádnou. V 61. minutě zvyšoval na čtyřbrankový rozdíl Tomáš Kretek - 4:0. O deset minut později stejný hráč dovršil brankový účet zápasu - 5:0. Další šance za domácí zahodili Ondřej Langer, Kristián Krečmer, Tomáš Sněhota. Za Sudice byli neúspěšní Marek Zeman, David Havranke a Patrik Vítek. Bolatice tak zaslouženě zvítězily. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Kdyby Sudice proměnily dvě šance v úvodní desetiminutovce, mohlo se utkání vyvíjet jiným směrem. My jsme je pak potrestali za to dvěma góly do přestávky. Ve druhém jsme dali další tři branky. Spoustu šancí jsme ještě nedali. Pochvalu zaslouží i náš brankář, který zneškodnil hostům několik šancí.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Bolatice mají zkušené hráče, kteří to na tom jejich velkém hřišti umějí. My jsme sice nějaké šance měli, ale neproměnili jsme je. Výhra domácích je ale naprosto zasloužená.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - R. Obrusník [-] , T. Kretek [-] , O. Langer [-] , P. Boček [-] , T. Sněhota [-] , K. Rataj [-] (46. M. Kubný [-] ) , T. Rataj [-] (66. J. Bortlík [-] ) , F. Kocián [-] (57. K. Krečmer [-] ) , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

TJ Sokol Sudice
M. Kliment [-] - P. Vítek [-] , M. Kryštof [-] (83. M. Zeman [-] ) , M. Pitra [-] , L. Kartous [-] - P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - V. Kryštof [-] , D. Havranke [-]

ŽK: 11. L. Kartous .
Hráči zápasu: M. Wrána , T. Sněhota - T. Zips , T. Kalmus .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - RATAJ Rudolf (N), HARTMAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.