Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci viděli atraktivní duel, který skončil zaslouženou remízou


0

Strahovice vždy byly o krok dopředu, ale Benešov vždy dokázal vyronat. V zápase se mu to povedlo čtyřikrát a oba týmy si tak body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky během čtyř minut, a vedení Strahovic

Divácky atraktivní zápas nabídlo střetnutí mezi Strahovicemi a Dolním Benešov. Hned v první minutě se z dvaceti metrů opřel do balonu Patrik Kubiš a seznámil jej s břevnem benešovské kasy. Na druhé straně skončil centr Richarda Husovského na tyčce domácí svatyně. Martin Janík zase v nadějné pozice minul strahovickou bránu. Ve 20. minutě neproměnil nájezd domácí Jakub Stříbný. pak už nastala střelecky plodná čtyřminutovka. Ve 26. minutě odcentrovali domácí míč do vápna a Miroslav Nevřela hlavou málem protrhl síť - 1:0. Hned po rozehrávce se odražený míč dostal k Richardu Husovskému, který jej z dvaceti metrů poslal do sítě - 1:1. Ve 28. minutě se odrazil míč od Miroslava Nevřely k Patriku Stříbnému a ten opět vrátil domácím vedení - 2:1. Odpověď hostů byla opět ale raketová, když centr Tomáše Glogara zametl do sítě Jakub Janovský - 2:2. Ve 36. minutě napálil benešovský hráč míč přímo do Miroslava Nevřely, a od něj se odrazil do sítě - 3:2. 

Benešov dvakrát dotáhl vedeni domácích a vybojoval bod

 

Úvod druhého dějství patřil hostům, kteří domácí letku přišpendlili k jejich vápnu. Dvakrát mířil hlavou vedle Pavel Lokoč, a jednou nohou Martin Janík. V 55. minutě už bylo vyrovnáno, když Pavel Lokoč našel přihrávkou pod sebou Richarda Husovského, který byl nekompromisní - 3:3. Po hodině hry se utkání vyrovnalo a v 70. minutě šly Strahovice počtvrté do vedení, když centr Jakuba Stříbného dopravil do sítě František Hladík - 4:3. Benešov ale vyrovnal i počtvrté, když v 78. minutě se z rohového kopu díky svému důrazu prosadil Jiří Polák - 4:4. V závěru zápasu se šance střídaly na obou stranách, ale branka už nepadla, a zápas dospěl k remíze.  



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Radek Hladík (asistent trenéra): Hrál se hodně atraktivní zápas s mnoha šancemi na obou stranách. Zápas to byl vyrovnaná a remíza je tudíž zasloužena.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Byl to hodně kvalitní zápas, který přesahoval úroveň třetí třídy. Domácí vždycky vedli, a my jen dotahovali. Myslím si, že kdybychom vedli my, mají domácí problémy.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - - A. Dvořák [-] (56. F. Hladík [-] ) , M. Nevřela [-] (51. M. Beneš [-] ) , J. Stříbný [-] (75. F. Schenk [-] ) , M. Obrusník [-] , P. Hluchník [-] , P. Slavík [-] (72. J. Beneš [-] ) , P. Kubiš [-] , J. Malchárek [-] , P. Lhotský [-] , D. Beneš [-]

FC Dolní Benešov B
V. Řehánek [-] - M. Janík [-] , P. Lokoč [-] , L. Stříbný [-] , M. Vaculík [-] , D. Lorenz [-] (46. D. Mlýnek [-] ) , T. Glogar [-] , R. Husovský [-] , T. Miketa [-] (46. D. Pospěch [-] ) , J. Polák [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 15. J. Stříbný , 19. P. Slavík - 65. M. Vaculík , 75. J. Polák .
Hráči zápasu: M. Nevřela - D. Pospěch , P. Lokoč .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - VANĚK Pavel (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.