Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Darkovičky přišly o tři body v závěru


Branky


1

Vše podstatné se událo až po přestávce. Bělá šla do vedení, ale Darkovičky dvěma góly zápas otočily. Bělá však bod vybojovala gólem v závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci na branku marně čekali

Loňský účastník okresního přeboru z Bělé, přijel ve svém prvním zápasu po sestupu do Darkoviček. V úvodní čtvrthodině zahodily Darkovičky tři tutovky. Vraždičem šancí byli Michal Gai a dvakrát Jiří Hanus, který dokonce napálil tyčku. I Bělá si vypracovala nadějné příležitosti. Přemysl Kubina si špatně zpracoval míč. Poté napálil břevno domácí svatyně. Další hostující příležitosti zahodili Tomáš Bartusek, Jakud a Daniel Davidové. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Tesař vyrovnal v závěru

 

Druhá polovina už byla střelecky produktivnější. Na počátku se ještě zastřeloval domácí Tomáš Ondič, který jen zatřásl brankovou kontrukcí hostující svatyně. Vedení se tak paradoxně ujala Bělá, když v 54. minutě zamířil do domácího vápna centr, ten si zpracoval Jakub David, obtočil se kolem domácího hráče a do protipohybu domácího brankáře uklidil míč do sítě - 0:1. Pak však Darkovičky svého soupeře přitlačily a výsledkem byl obrat ve skóre. V 63. minutě se z úhlu prosadil Matěj Lampart - 1:1. O dvanáct minut později opět Matěj Lampart utekl a zavěsil - 2:1. V závěru zápasu nezastavil ve středu hřiště domácí Petr Adamčík hostujícího Jakuba Davida, jenž našel ve vápně Ondřeje Tesaře a ten vybojoval Bělé bod - 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Podle mě jsme byli lepším týmem a měli jsme vyhrát. Hráči asi soupeře podcenili. Oba góly jsme dostali po chybách. Hodně mrzí hlavně ten druhý, který padl v nastavení.

TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): V prvním poločase jsme byli o něco lepším týmem a vypracovali si nějaké šance. Ve druhém jsme se ujali vedení, ale pak nás domácí přitlačili, a otočili skóre. Nám se pak podařilo vyrovnat až v samém závěru utkání.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - T. Fajkus [-] , O. Diviš [-] , P. Ender [-] , D. Bochňák [-] , D. Hruška [-] - T. Ondič [-] , M. Gai [-] , D. Schebestik [-] - M. Lampart [-] , J. Hanus [-] (48. D. Kubala [-] )


ŽK: 31. T. Ondič , 51. D. Bochňák , 87. P. Ender - 11. T. Bartusek , 25. M. Packo , 82. P. Kubina .
Hráči zápasu: M. Lampart - H. Gvoždík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - MÍL Jan (N), VYBRANČÍK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 8. 2017 15:38
Zápas velice vyrovnaný ale nikdo nenapíše že Běla hrála už před poločasem v 10 hráčích ....