0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia Opava se loučila s podzimem sedmou výhrou za sebou


Branky


0

Opava dala do přestávky dva góly, po ní přidala ještě jednu branku a připsala si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia Opava v Litultovicích svou vítěznou sérii prodloužila už na sedmý zápas v řadě. Úvod zápasu patřil Opavě, když si ve 3. minutě postavil přímý kop Patrik Nagy. Dalekonosnou střelou napálil břevno, a míč se do branky odrazil od zad domácího gólmana Tomáše Lebedy – 0:1. Do dvoubrankového vedení se dostala Opava ve 26. minutě, když se domácí zadáci snažili vystavit ofsajdové pasti Daniela Kowalskeho, který s klidem nasadil gólmanovi Lebedovi housličky – 0:2. Pět minut před přestávkou se dostaly Litultovice do do série nebezpečných střel, kdy se po rohu dostaly snad k pěti ohrožením opavské branky, ale obranný val se jim nepodařilo propalit, a když už byl brankář Bohumír Lorenz překonán zaskočil za něj na brankové čáře obránce.

 

 

Začátek druhé půle byl hodně kostrbatý, když se hra kouskovala hlavně u postranních čar. V 58. minutě zasadila Opava domácím třetí brankový úder, když přímý kop Filipa Mužíka skončil na hlavě Rostislava Škrobánka, který hlavou přetlačil litultovického brankáře – 0:3. V závěrečné půlhodině se šance urodily na obou stranách. Za Litultovice se do dvou dostal Daniel Lebeda, který v jedné zatřásl tyčkou. Pak dokonce na něj hleděla odkrytá branka, ale špatně seřídil svá mířidla. Šance měla i Opava. Filip Mužík šel sám na bránu, ale místo střely volil přihrávku na Daniela Kowalskeho, který to nečekal a šance šla do ztracena. Nebezpečné byly i střely Adama Kreisla, ale ani ty skórem už nezahýbali. Opava si tak připsala tři body a přezimuje na třetím místě.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Poslední utkání podzimu jsme, bohužel, nezvládli, i když nevyhrál ten lepší. Neproměnili jsme plno šancí a kdyby se to alespoň jednou podařilo, skóre mohlo být úplně opačné. Soupeř měl ve všem štěstí, ovšem štěstí přeje připraveným. Gratuluji klukům ze Slavie k výhře a doufám, že na jaře trochu zdramatizují čelo tabulky a podaří se jim popřít až mýtickou hegemonii Budišova. Těm mým ovečkám děkuji za fajn podzimní sezónu, parta je super a řekl bych, že od srpna až do příštího pátku, kdy tu dřinu trochu zapijeme, to byla jedna velká nekončící párty.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Nastoupili jsme ve značně okleštěné sestavě. Chyběli nám asi čtyři lidé. Oprášit musel kopačky dokonce po třičtvrtě roku Kowalski, který si vedl výborně. Začátek zápasu se nám povedl. Hned zkraje jsme se ujali vedení. Pak jsme z brejku dali druhý gól. Po přestávce jsme přidali třetí branku a už si to pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
T. Lebeda [-] - M. Grygar [-] , J. Raschka [-] (55. M. Procházka [-] ) , D. Lebeda [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-] (78. O. Beníšek [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - F. Mužík [-] , J. Rolný [-] , V. Henčl [-] (46. J. Tůma [-] ) , J. Kretek [-] , D. Kowalski [-] (70. J. Štencel [-] ) , R. Škrobánek [-] , D. Maisel [-] , A. Kreisl [-] (88. J. Hoblík [-] ) , A. Džemla [-] , P. Nagy [-]

ŽK: 41. J. Raschka , 58. P. Fiala , 90. O. Haas - 35. D. Kowalski , 43. D. Maisel , 44. P. Nagy .
Hráči zápasu: J. Tůma , P. Nagy , B. Lorenz , J. Kretek , J. Rolný , A. Džemla .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BUKOVSKÝ Josef, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.