3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Otice se loučily s podzimem výhrou


Branky


31. M. Smuda , 61. M. Byrtus , 90. F. Smuda - 17. D. Liška
0

Po vyrovnané první půli daly Otice ve druhé dva góly a na závěr podzimu si připsaly tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj o šest bodů nabídl zápas mezi trápícími se Oticemi a Hlavnici, které se rovněž v poslední době moc nedaří. Úvod střetnutí patřil domácí družině, která si vypracovala tři šance. S jejich zakončením, ale byli Miroslav Byrtus, Marek Vitásek a Miroslav Smuda značně na štíru. Se skórem zápasu jako první zahýbali hosté z Hlavnice, když v 17. minutě přesně vysunul Jakub Kaván zabijáka Davida Lišku, který byl nemilosrdný a pokořil domácího brankáře Karla Weisse – 0:1. Otice byly na chvilku zaskočené, ale srovnat krok se jim podařilo po půlhodině hry, když aut Tomáše Kříže posunul Marek Vitásek na Michaela Smudu, který přízemní střelu zametl k přední tyči a Lukáš Kirschner byl bez šance – 1:1. V závěru poločasu zahrozila Hlavnice střelami Tomáše Kukola a Jakuba Kavána, které ale mířili mimo tři tyče. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

 

Na počátku druhého dějství si Otice vypracovaly dvě šance, ale Josef Kostera, a ani David Bukovský neuspěli. Stejně se vedlo na druhé straně i Davidu Liškovi. Misky vah na svou stranu převážily Otice v 61. minutě, když rohový kop Davida Bukovského odvrátila hlavnická defenziva k Miroslavu Byrtusovi, jenž parádním angličanem nedal hlavnickému gólmanovi Lukášovi Kirschnerovi pražádnou šanci – 2:1. Hlavnice se snažila o vyrovnání, ale Pavel Jaksch nastřelil tyčku. Ani David Liška neseřídil sparávně mířidla.  Výhru pak domácí družina pojistila až v samém závěru, když si na centr Davida Bukovského nejvýše vyskočil František Smuda a placírkou poslal míč k tyči – 3:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Otice
David Bukovský (hráč): Byla to naše zcela zasloužená výhra. Hlavnici jsme přehrávali.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Přijeli jsme v hodně okleštěné sestavě. Nehráli jsme zase nějak špatně, ale nedali jsme šance, a to na body pomýšlet nemůžeme. Podle mě to byl náš nejslabší výkon, a jsem rád, že už je zimní přestávka.



Sestavy


TJ Otice
K. Weiss [-] - L. Grygar [-] (71. F. Smuda [-] ) , M. Vitásek [-] , M. Smuda [-] (66. M. Vitásek [-] ) , F. Paláček [-] (60. D. Bukovský [-] ) , T. Kříž [-] , Š. Poštulka [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , M. Borunský [-] (66. J. Kostera [-] ) , J. Byrtus [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Lukáš [-] (64. J. Lukáš [-] ) , L. Lodňánek [-] , D. Haas [-] , P. Jaksch [-] , D. Hendrych [-] , D. Liška [-] , J. Kaván [-] , T. Kukol [-] , Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-]

ŽK: 63. M. Byrtus - 58. O. Pasterňák , 84. L. Kirschner .
Hráči zápasu: M. Byrtus - J. Kaván .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - VOLOVSKÝ Jan (N), GRULICH David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.