4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina zlomila odpor soupeře až v závěru


Branky


28. M. Boháč (p.) , 63. P. Boček , 82. P. Boček , 88. V. Kocian - 57. V. Chromečka , 78. T. Voves
5

Utkání hrané na otřesném hřišti, ale za hezkého počasí, přineslo mnoho napínavých momentů. Dobroslavice dvakrát dotahovaly, ale na bod nestačilo. Z výhry se nakonec radovali domácí hráči z Vřesiny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích po penaltě

Největším soupeřem pro obě mužstva byl terén, na kterém před zápasem nejspíše pobíhalo stádo divoké zvěře. Z toho plynulo mnoho nepřesností na obou stranách. Vzhledu zápasu nepřidal ani rozhodčí Kania, který pouštěl zákroky z kategorie Tři roky natvrdo. Arbitr by si měl sáhnout do svědomí a pouštět si po večerech sestřih zápasů, které pískal Pierluigi Collina. Vřesina v prvních dvaceti minutách kopala obrovské množství standardních situací a rohových kopů, ale nebyla z nich nikterak nebezpečná. Jejich dvě největší šance zavraždili Boček a o dvě minuty později Kasan První gól domácí vstřelili ve 28.minutě, když z penalty po jasném faulu brankáře Vajdy, zkušeně proměnil Boháč – 1:0. Dobroslavice se nedokázaly více dostat do hry a hrozily jen z pološancí a nepřesných střel z dálky. Žádné větší šance se proto hosté nedočkali. Těsně před pauzou dvakrát ohrozil hostující branku Boháč, ale mířil těsně vedle a v samém závěru poločasu orazítkovala Vřesina po skrumáži břevno. Do šaten tak odcházela Vřesina s jednobrankovým náskokem. 

Zvednutí Dobroslavic – výhra Vřesiny

Druhý poločas se nesl v naprosto opačném duchu. Hosté z Dobroslavic takřka Vřesinu uzamkli na své půlce a zásluhou jím byl vyrovnávací gól. V 57. minutě si Chromečka naběhl na krásný a přesný centr Stupky a z první poslal míč placírkou na zadní tyč - chytající bývalý výborný středopolař Lampart neměl šanci – 1:1. O šest minut později si ale domácí borci vzali vedení zpět. Po krásné akci po pravé straně se míč dostal až k Bočkovi, ten z hranice penalty trefil slabou střelou Vajdu pouze do rukou, tomu ale míč nešťastně proklouzl a putoval za brankovou čáru – 2:1. . Poté si Dobroslavice opět začaly vytvářet herní převahu, po pěti minutách vystihl přihrávku stoperů Chromečka, jenže z bezprostřední blízkosti nedokázal míč dostat do brány – gólman Lampart vystihl úmysl jeho střely. Vyrovnání na sebe nenechalo přesto dlouho čekat. V 78.minutě zatáhl míč v šestnáctce Chromečka a přihrávkou pod sebe našel dobře nabíhajícího a důrazného Vovese, který střelou z malého vápna dostal míč za záda brankáře – 2:2. Vidina bodu pro Dobroslavice netrvala dlouho, neboť o čtyři minuty šli do vedení opět domácí, když se po dlouhém nakopnutém míči řítili dva hráči na osamoceného Vajdu, kterého vyřadili a Boček střelou do prázdné brány slavil svůj druhý gól v zápase - 3:2. Dobroslavičtí nedokázali reagovat a větší šance již nepřišla. Hra byla rozkouskovaná i díky velkému množství odpískaných faulů – rozhodčí Kania si možná na druhou pětačtyřiceti minutovku dovolil vzít píšťalku. Pomyslný hřebíček do rakve zabil Kocian, když si naskočil na dobře kopnutou standardku Vojáčka a hlavou poslal míč do protipohybu brankáře. Utkání vyhrála Vřesina a doma zůstává neporažena. Hosté z Dobroslavic předvedli bojovný výkon a bod si zcela určitě zasloužili. Po zápase prokopl papírové dveře do šatny hostující a frustrovaný Chromečka, který by se tímto chtěl omluvit všem zúčastněným za tento zbytečný přečin – ve fotbalu jsou někdy emoce silnější než selský rozum. 

 

Autor: Václav Chromečka

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Hrálo se na velmi těžkém terénu. V prvním poločase jsme si vytvořili převahu a několik vyložených šancí. Ve druhé části se už hra vyrovnala.

TJ Sokol Dobroslavice
Tomáš Voves (slovensko-maďarský Messi): Z môjho pohľadu sa jednalo o veľmi atraktívny zápas a divácí sa najmä v druhej polovici nenudili. Veľa gólov, šancí a vyostrených súbojov. Bohužiaľ sme v tomto zápase ťahali za kratší koniec, ale aj tak sme ako družstvo predviedli kombinačný a hlavne bojovný fotbal. Ďakujem chlapcom práve za bojovnosť a dúfam, že sa poučíme z naších chýb. Myslím, že by zápasu viacej pristala remíza a k sudímu by som sa radšej ani nevyjadroval.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kasan [-] , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , J. Hymon [-] (85. P. Koval [-] ) , O. Kocián [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Osmančík [-] (70. P. Tůma [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Vujtík [-] , P. Čaja [-] , D. Vujtík [-] (46. P. Lukáš [-] ) , M. Lišaník [-] (33. T. Krejčí [-] ) , D. Pavelek [-]

ŽK: 77. V. Čech - 23. P. Čaja , 28. M. Vajda , 53. T. Voves , 71. D. Rathouský .
Hráči zápasu: V. Chromečka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - ŠKROB Michal, RONČKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2017 17:30
Hráčem zapasu jsem se fakt nezvolil ja, pokud vim, tak z vaší strany máte taky jednoho hráče vždy vybrat. Proč tomu tak není i teď nevím. Já se o tyhle věci nestarám.
5. 11. 2017 16:54
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava
Dobroslavice potvrdí formu z posledních dvou utkání a ani Vřesině se nepodaří zastavit tento rozjetý vlak.:-D Rozjetej vlak poslušně hlásím byl zastaven ve Staninici Vřesina Huhuuuuuu hu huuuuu:-D :-Dvýsledkem 4:2 :-D
5. 11. 2017 16:44
ne to nejsem ja..zeme by sis dobrý den nedělal!!a ještě se zvoliš hračem zapasu:-Dvždyt si nic neukázal:-)
5. 11. 2017 16:30
Ty jsi ten obránce, z kterého jsem si dělal dobrý den?
5. 11. 2017 16:20
Chromečka ty si nemocný na Hlavu:-D :-D