0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice rozhodly v první půli


Branky


0

Jakartovice daly v první půli dvě branky a výhru ve druhé udržely. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice minulý rok v posledním podzimním zápase změřily síly práve s Kobeřicemi, a odvezly si pořádný výprask. Po roce chtěly tento nezdar odčinit a povedlo se jim to. První půle zcela jasně patřila Jakartovícím, které svou převahu vyjádřily i dvěma přesnými zásahy. V 19. minutě se kanonýr Radoslav Urban proměnil v nahrávače, a vysunul do šestnáctky Jakuba Hlaváče, který bodlem umístil míč k tyči kobeřické svatyně – 0:1. Radoslav Urban se v dalších dvou chvílích proměnil opět v nahrávače, ale Miroslav Sváček svůj samostatný nájezd nezvládl. O chvíli později se situace zopkovala a opět Sváček zaváhal. V závěru poločasu se protáhl po lajně jako lasička Radoslav Urban, a jeho centr na zadní tyči uklidil hlavou do sítě Jakub Hlaváč – 0:2. Do kabin tak šly o dvě branky veselejší Jakartovice. 

 

 

Po přestávce se hra vyrovnala, a dokonce v některých chvílích byly lepší i Kobeřice, které využívaly, že Jakartovicím trošku docházely síly. Své šance ale zužitkovat nedokázaly a tím pádem utkání nedoázaly ani zdramatizovat. Vojtěch Malchárek se dokonce dostal sám před Michala Janecha, ale ten jeho nájezd vyčapal V dalších šancích opět Vojtěch Malchárek, a po něm Roman Gargoš pálili slepými náboji. Jakartovice měly dvě větší příležitosti, ale Radoslav Urban s nešťastníkem Miroslavem Sváčkem taky nemířili do černého. Jakartovice si už tři body pohlídaly a přezimují na druhém místě.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Jakartovice mají svou kvalitu, kterou nám ukázaly. My jsme se ve druhé půlce snažili něco s výsledkem udělat, ale šance jsme nedali, a Jakartovice vyhrály poprávu.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Kluci bojovali, věděli o co se hraje, že nechceme ztratit další body na Budišov. První poločas byl v naší režii a dali jsme dva góly. Ve druhém nás domácí přitlačili, a nám trošku docházely síly. Naštěstí jsme tři body uhájili.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - V. Malchárek [-] , A. Kubný [-] , P. Ullrich [-] , J. Bečica [-] (46. D. Václavík [-] ) , T. Mrovec [-] , D. Lasák [-] (46. L. Rycka [-] ) , R. Hahn [-] (77. K. Janiš [-] ) , R. Stuchlík [-] , R. Gargoš [-] , L. Jašek [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - L. Martinka [-] , M. Sváček [-] , R. Urban [-] , D. Tesař [-] , J. Hlaváč [-] , J. Morisch [-] , M. Baláž [-] , M. Poštulka [-] (81. T. Matyáš [-] ) , B. Malček [-] , R. Schreiber [-] (63. R. Holub [-] )

Hráči zápasu: A. Kubný - J. Hlaváč , B. Malček , R. Urban .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PUFFLER Jan - BUKOVSKÝ Josef, BITOMSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.