Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia zvítězila pošesté za sebou


Branky


0

Odpor Březové ale zlomila až třemi góly ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava, které se v posledních zápasech daří, si pozvala v sobotním odpoledni celek z Březové, který dvakrát za sebou vyšel střelecky naprázdno. První poločas byl herně vyrovnaný z obou stran. Na začátku zápasu Březová málem vstřelila branku, když ze standardní situace napálil spojnici břevna a tyčky Michal Šustek. Pak se objevila ve velké šanci domácí družina, ale Filip Mužík tváří v tvář brankáři Jakubovi Hromadovi napálil svou střelu pouze do něj. Březová se pak v dalším průběhu poločasu dostávala ke střelám z dálky, se kterými si brankář Bohumír Lorenz věděl rady. Ohrozili ho Martin Šuhajík a Pavel Cihlář. Opava ohrozila Hromadovu branku dvěma hlavičkami Davida Kříže, ale ty zpacifikoval hostující strážce svatyně. Nebezpečné byly i střely Davida Maisela pod šibenici, jenž opět vylapal Jakub Hromada. Poločas tak skončil bezbrankově.

 

Začátek druhého poločasu se nesl v podobném duchu jako ten první poločas. Na míči ale byla Opava přeci jen častěji. Březová spíše vyčkávala a chtěla hrozit z brejků a rohových kopů, které spolehlivě sbíral brankář Bohumír Lorenz. Gólově se pak prosadila Opava po hodině hry, když aktivní Filip Mužík přihrál Ivo Kratochvílovi, jenž našel přihrávkou pod sebe Davida Maisela, který už neměl problém zasunout míč do prázdné kasy - 1:0. V 77. minutě přišel nejpěknější okamžik zápasu, když Rostislav Škrobánek vybojoval balon, vnikl do šestnáctky, kde patičkou nahrál Filipu Mužíkovi, který patičkou vrátil míč Rostislavu Škrobánkovi, který procedil míč skrz brankáře Hromadu - 2:0. Opava pak svůj tlak stupňovala a hrozila hlavně z rohových kopů a standardních situací. Jednu takovou proměnila, když čtyři minuty před koncem propadl míč až k Rostislavu Škrobánkovi a ten uzavřel účet zápasu - 3:0. Opava tak vyharála po šesté za sebou, a Březová zase na druhé straně vyšla potřetí za sebou střelecky naprázdno.  



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Březová působila v prvním poločase hodně sympaticky, dokonce orazítkovala spojnici břevna a tyčky. My jsme taky měli nějaké šance, ale nedali. Na začátku druhé půle jsme byli více na míči a začali hosty přehrávat, a dali jsme tři branky. Naše obrana byla skvěla a Březovou už k ničemu nepustila.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): První poločas byl vyrovnaný, takže skončil bezbrankově. Ve druhém Opava dala góly po našich chybách, a vyhrála.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - D. Kříž [-] (70. J. Tůma [-] ) , J. Kretek [-] , I. Kratochvíl [-] (76. A. Kreisl [-] ) , P. Nagy [-] , R. Škrobánek [-] (83. J. Hoblík [-] ) , T. Matějek [-] , A. Džemla [-] (80. J. Rolný [-] ) , D. Maisel [-] , K. Postřimovský [-] , F. Mužík [-] (86. K. Kurka [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - L. Lyčka [-] (46. D. Řehulka [-] ) , J. Lichovník [-] (70. M. Pretsch [-] ) , P. Cihlář [-] , J. Kostera [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , P. Gebauer [-] (63. O. Lodňánek [-] ) , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-]

ŽK: 60. T. Matějek - 34. M. Šuhajík , 86. P. Cihlář .
Hráči zápasu: F. Mužík , R. Škrobánek , D. Maisel - J. Hromada .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - BUKOVSKÝ Josef, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.