0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice slaví historický první výhru v okresním přeboru


Branky


0

Dvě branky Jiřího Tenglera zajistily Dolním Životicím premiérové tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V záchranářském souboji přivítala Štítina v sobotu ve dvě hodiny odpoledni celek z Dolních Životic, který ještě v této sezóně nedokázal naplno bodovat. Domácí družina působila hned od začatku hodně mdle, kupila hodně nepřesností. Dolní Životice přece jen působily více svěžeji a byly lepším týmem. Šanci ale bylo jako šafránu po celé utkání. Do první se propracovaly Dolní Životice, ale Miroslav Hanák v nadějné pozici střílel těsně vedle. Pak se v další šanci zjevil opět Miroslav Hanák, jenž ale opět neseřídil správně svá mířidla. Závěrečná čtvrthodina první půle patřila Štítině, ale svou velešanci zahodil Patrik Škroch, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

 

Po přichodu z přestávkové pauzy držely otěže zápasu v rukou opět hosté z Dolních Životic. Ty se po deseti minutách druhé půle ujaly vedení, když chybu Kunczika využil Miroslav Hanák, který našel přesně Jiřího Tenglera, a ten otevřel skóre zápasu - 1:0. Další příležitost ke zvýšení měl po akci Jiřího Tengler, Miroslav Hanák, který ale pálil těsně mimo. V 69. minutě přidaly Životice pojistku, když Lukáš Vícha, který se zmocnil míče, pronikl do vápna, kde si udělal protihráče, a gólově oslovil Jiřího Tenglera - 2:0. Závěrečná dvacetiminutovka patřila domácí družině, která se snažila ještě něco s výsledkem udělat. Hrozila hlavně ze standardních situací, které se jí ale v tomto zápase vůbec nedařily. Životice už náskok udržely, a připsaly si vůbec první výhru v okresním přeboru v historii, ale i tak májí v tabulce pouze pět bodů. Štítina se tak po prohře ještě více zabořila do záchranářských starostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: V dnešním velmi důležitém zápase jsme úlohu favorita vůbec nezvládli. Výkon týmu byl po celý zápas mdlý, bezduchý, plný nepřesností, bez nápadu. Marně se snažil trenér Malohlava vyburcovat náš tým k výkonu zaručujícímu, tak potřebné body k záchraně. Ani naše tradiční opory neměly svůj den. Jediné přísné měřítko výkonu snese jen gólman Richter, který se opět činil a zachraňoval. Zbytečné góly padly po individuálních chybách Kunczika nebo Holeše .Ale je taky třeba přiznat individuální schopnosti hostujícího forvarda Tenglera jenž byl prostě lepší kvality. Mimo to měli životičtí v první půli ještě dvě velešance, na které jsme odpověděli super tutovkou Škrocha, který zblízka selhal! Ani "standardky" se dneska nedařily zahrávat s vyšší kvalitou. Náš poslední domácí mač v roce 2017 se nám vůbec nepodařil a hrstce nejvěrnějších fanoušků, jenž přišli podpořit domácí Tatran, tak zhořkla fotbalová sobota se vším všudy!!!

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Podle mě jsme byli po většinu času lepším týmem. Ve druhé půli jsme to vyjádřili i brankově.V poslední dvacetiminutovce nás domácí přitlačili, ale my jsme to přežili a poprvé vyhráli.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
T. Richter [-] - R. Popek [-] (82. R. Adamčík [-] ) , Š. Rohovský [-] (60. P. Hřivnáč [-] ) , D. Adamčík [-] , P. Škroch [-] (81. [-] ) , V. Watzlavik [-] (60. P. Kubánek [-] ) , V. Tomáško [-] , P. Kunczik [-] , D. Heider [-] , T. Halška [-] , J. Holeš [-]

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - M. Essler [-] (70. J. Továrek [-] ) , J. Tengler [-] (89. V. Toporčák [-] ) , F. Elbl [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , L. Vícha [-] , O. Jasník [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 49. M. Pumr .
Hráči zápasu: J. Tengler .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - VÁCLAVÍK Josef, PUMR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.