1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby nemělo vítěze


Branky


0

V úvodní čtvrthodině padly obě branky. Pak už střelci stříleli naprázdno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Hlavnicí a Jakartovicemi měl všechny příznaky derby. Skvělá návštěva a divácká kulisa, hodně tvrdých soubojů a hodně emocí. Hned v první šanci se zjevil David Liška, ale hostující brankář Michal Janech ho vychytal. O pár okamžiků později vykopával střelu Davida Lišku z prázdné branky. Úvodní branku vsítily Jakartovice, když Marek Poštulka uvolnil Rostislava Schreibera, který nedal hlavnickému strážci svatyně Lukáši Kirschnerovi žádnou šanci – 0:1. Hlavnice reagovala o chvíli později, když se ve skrumáži nejlépe zorientoval Ondřej Pasterňák a procedil míč mezi nohami brankáře Michala Janecha – 1:1. Od 35. minuty hráli hosté bez vyloučeného Tomáše Rubého, který byl vyloučen po druhé žluté kartě. Po tomto okamžiku se první poločas dohrál.

 

Hlavnice v početní převaze měla ve druhé části více šancí než hosté z Jakartovic, ale ani jecnu nedokázala přetavit v branku. Před Janem  Wollnerem zívala dokonce prázdná branka, ale mířil vedle. David Liškové, a po něm jeho bratr Tomáš Liška nedokázali vpravit merunu do kasy. Jakartovice hrozily hlavně ze standardních situacích a rohových kopů. A nakonec to mohly být Jakartovice, kdo mohl vyhrát, ale Radoslav Urban ztroskotal na domácím gólmanovi Lukáši Kirschnerovi, který jeho pokus nohou vyrazil. Zápas tak dospěl k remízovému konci. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Škoda mohli jsme mít o dva body víc, protože dle mého mínění jsme byli lepším týmem. Hráli jsme víc jak hodinu o jednoho hráče více, ale své šance jsme neproměnili.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Před zápasem jsme chtěli všechny tři body, ale po vývoji zápasu jsme nakonec za jeden bod rádi. Více jak hodinu jsme hráli o deseti, a domácí měli více šancí. Nakonec jsme mohli vyhrát, ale Urban svou šanci zahodil.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Liška [-] , L. Lodňánek [-] (20. T. Liška [-] ) , J. Kaván [-] , D. Haas [-] , T. Kukol [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] , P. Martinček [-] (46. J. Wollner [-] ) , D. Ochrana [-] (70. P. Jaksch [-] ) , O. Pasterňák [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Hlaváč [-] , J. Tkadleček [-] , R. Urban [-] , T. Rubý [-] , K. Palkovič [-] , J. Morisch [-] , M. Baláž [-] , M. Poštulka [-] (55. R. Holub [-] ) , B. Malček [-] , R. Schreiber [-]

ŽK: 41. P. Elbl , 90. T. Kukol - 17. T. Rubý , 19. R. Schreiber , 45. K. Palkovič , 48. B. Malček , 77. R. Urban . ČK: 35. T. Rubý .
Hráči zápasu: O. Pasterňák - J. Morisch , R. Schreiber .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PINČEK Milan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.