1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři ze spodku tabulky se rozešli smírně


Branky


0

Na vedení Hněvošic, reagovaly Otice vyrovnávací trefou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj ohrožených celků ze spodku tabulky nabídl zápas mezi domácími Hněvošicemi a hostujícími Oticemi. V prvním dějství se hrála převážně vyrovnaná partie, kdy se hra přelévala hlavně mezi šestnáctkami obou týmů. Do první vážnější šance se dostaly Otice, ale samostatnou akci zakončil nepřesně Josef Kostera. Hněvošice udeřily v závěru prvního dějství, když první střelecký pokus vypálil nepřesně Pawel Cojg. Gólově se Hněvošice pak prosadily ve 44. minutě, když Michal Konig našel přesným pasem za obranou Adama Vavřinčíka, který zakončil střelou do šibenice – 1:0. Do kabin se tak šlo veselejí Hněvošicím. 

 

Druhá půle patřila zcela Oticím, které si vypracovaly velké množství šanci, které zazdili postupně Martin Váleček, střídající Martin Borunský a Štěpán Poštulka, které skvělými zákroky vychytal domácí strážce svatyně Bartosz Cojg. Vyrovnat se Oticím podařilo v 67. minutě, když využil přesnou přihrávku Štěpán Poštulka, který propálil domácího brankáře Bartosze Cojga, který byl tentokrát zcela bez šance – 1:1. V poslední dvacetiminutovce už branka nepadla, šance si už žádné z mužstev nevypracovalo a obě družiny si rozdělily po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Změny v sestavě se projevily na našem výkonu, který byl strašný až hrůzostrašný. První půle ještě byla vyrovnaná, ale ve druhé nás hosté zatlačili a my rádi nakonec aspoň za bod.

TJ Otice
Libor Čapec (hráč): Tak začátek zápasu byl vyrovnaný na obě strany. Soupeř hrál velmi tvrdě do těla a to nám dělalo problém v určitých částech zápasu. Taky jsem to odnesl se zlomeným zubem a krvi v nose. Naše jedna pěkná akce z první půle byla když na půlce získal Josef Kostera míč a obešel skoro půl hřiště a zakončil, ale neskončilo to gólem. Hosté měli v závěru poločasu taky jednu pěknou akci kterou dokázali využít a proměnit v gól.V druhem poločase jsme byly lepší my a měli mnoho šanci, ale nedokázali jsme je proměnit jen jednu kdy dostal Štěpán Poštulka přihrávku a poradil si proti gólmanovi. Ke konci zápasu měla být penalta pro náš klub když jeden z hráčů domácích řekl bych zlikvidoval našeho obránce v pokutovém území, ale rozhodčí to viděl jinak. Ztratili jsme důležité body které jsme potřebovali do tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - D. Grancer [-] (46. R. Buchta [-] ) , M. Konig [-] , P. Cojg [-] (80. D. Vitásek [-] ) , A. Vavřinčík [-] , F. Šumník [-] (46. O. Granzer [-] ) , P. Ševior [-] , J. Stříbný [-] , J. Harazim [-] (80. M. Kotzián [-] ) , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-]

TJ Otice
K. Weiss [-] - L. Leifert [-] , O. Kurka [-] (52. M. Borunský [-] ) , L. Grygar [-] , M. Smuda [-] (81. J. Slíva [-] ) , Š. Poštulka [-] , J. Kostera [-] (5. J. Pácha [-] ) , M. Byrtus [-] , L. Čapec [-] , M. Váleček [-] , J. Byrtus [-]

Hráči zápasu: B. Cojg - Š. Poštulka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MEIER Milan - RADEK Roman, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.