FOTO: Budišov potvrdil pozici lídra


Branky


0

Budišov nastřílel Vřesině pět branek, zatímco hosté měli jedíny přesný zásah. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov potvrdil roli favorita a porazil na svém domovském hřišti houževnatou Vřesinu. Už ve 3. minutě minul těsně hostující svatyni Jan Vondrouš. O minutu později hlavička Pavla Kolára z pěti metrů skončila těsně nad. Do vedení se dostal Budišov v 7. minutě, když se odražený balon od Patrika Metelky dostal k Janu Vondroušovi, jenž ho poslal do sítě – 1:0. V 8. minutě se ocitl vřesinský Filip Rončka zcela sám před domácím brankářem, ale vůbec nezakončil. O tři minuty později vyslal Daniel Siažík přesnou kolmici na Martina Pražáka, který prostřelil gólmana – 2:0. Po dvaceti minutách střela Daniela Siažíka zpoza šestnáctky zatřásla jen tyčí hostující kysně. Ve 32. minutě zahrával Jan Vondrouš rohový kop, na nějž se nejvýše vyšrouboval Lukáš Marek a hlavou zavěsil – 3:0. Vřesině se podařilo snížit v závěru první půle, když ránu Vojtěcha Kociána vyrazil domácí brankář k Filipu Rončkovi, který z hranice vápna nasměroval míč k tyči – 3:1. 

 

V 53. minutě centr Romana Modelského poslal Jan Vondrouš jen na břevno. Budišov zvyšoval znovu na tříbrankový rozdíl v 64. minutě po rychlé kombinační akci Filipa Pražáka, Petra Modelského a jeho bratra, na jejímž konci stál Martn Pražák, který přeloboval hostujícího brankáře – 4:1. V 81. minutě dostal kolmici za obranu vřesinský Vojtěch Kocián, ale přihrávku měl na dlouhou nohu. Poslední branku vsítil Budišov čtyři minuty před koncem, když přihrávku Romana Modelského poslal nechytatelně k tyči Pavel Pizur – 5:1. Ještě v závěru mohli zvýšit vedení domácích Pavel Pizur s Janem Kuricem, ale bez úspěchu.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Naše výhra se rodila velmi těžce. Soupeř byl houževnatý, tvrdý a hrál hlavně na brejky. Dále nám dneska neseděl terén, který hodně odskakoval. Ale dokázali jsme si s tím poradit a zvítězit.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Domácí družina nám dala lekci z produktivity, jak se má hrát fotbal. A jako lektoři byli ukázkoví. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům, kteří vážili tak dlouho cestu.



Počet diváků: 99. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ŽIDEK Aleš, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.