Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Minerva splnila povinnost výhrou nad Životicemi


Branky


0

Opava po první půli vedla o tři branky, a ve druhé svou výhru udržela. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minerva přivítala v sobotu na svém hřišti poslední Dolní Životice. Úvod prvního poločasu patřil opavské Slavii. Životicím hořely především kraje obran, odkud domácí fotbalisté podnikali výpady do jejich defenzivy. Už po pár sekundách nedotlačil první šanci do hostující branky Filip Mužík. Ve 12. minutě utekl po lajně Filip Mužík a předložil balon Davidu Maiselovi, jenž nedal hostujícímu brankáři Válkovi šanci - 1:0. O tři minuty později si oba protagonisté akci zopakovali a Opava vedla o dvě branky - 2:0. Ve 23. minutě Životice snížily, když se v pokutovém území domácích nejlépe zorientoval René Ondřej, posunul si míč dopředu a uklidil ho do sítě - 2:1. Gólu ještě předcházela šance hostujícího Jiřího Tenglera, který mířil těsně vedle. Ve 23. minutě šla Opava ale znovu do dvoubrankového trháku, když Adam Kreisl našel hlavu Filipa Mužíka, který trkl balon do sítě - 3:1. Poločas se pak už jen dohrál. 

 

Ve druhé půli Opava už trochu polevila, a Životice byly opticky lepším týmem. Domácí hrozili převážně z brejků. Jeden z nich zahodil Lukáš Mařádek. Životice odpověděly střelou Miroslava Hanáka, která mířila těsně vedle. V 74. minutě uvolnil Kevin Postřimovský Lukáše Mařádka, který věděl kam s balonem - 4:1. Hostům se podařilo už jen snížit, když zaváhání domácího brankáře dokázal využít Miroslav Hanák, který nekompromisně vypálil míč pod víko - 4:2. Opava v závěru zápasu už tři body v pohodě udržela. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Vyhráli jsme zaslouženě a jsem rád za tři body. Naše hra, kromě úvodní dvacetiminutovky byla utrápená, a hosty jsme pod tlak moc nedostali.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): V prvním dějství jsme byli hodně špatní v obraně, hlavně na krajích, které jsme nedokázali vykrývat a dostávali jsme z těchto prostorů branky. Druhá půle byla trošku lepší, ale domácí si výhru pohlídali.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - L. Mařádek [-] (80. J. Rolný [-] ) , A. Kreisl [-] (46. D. Kříž [-] ) , J. Kretek [-] , P. Nagy [-] , R. Škrobánek [-] , T. Matějek [-] , A. Džemla [-] , D. Maisel [-] , K. Postřimovský [-] , F. Mužík [-] (82. M. Uvíra [-] )

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - V. Palyza [-] (46. L. Štrbík [-] ) , J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , O. Jasník [-] (81. R. Pavlíček [-] ) , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , R. Ondřej [-] (81. V. Toporčák [-] ) , A. Vícha [-] (81. M. Essler [-] )

ŽK: 35. D. Maisel , 37. J. Kretek , 60. P. Nagy - 32. R. Ondřej .
Hráči zápasu: F. Mužík - J. Tengler , M. Hanák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - JAKUBEC Josef, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.