FOTO: Liška čtyřmi góly zajistil výhru Hlavnice


Branky


0

Dobroslavice na začátku druhé půle smazaly dvoubrankový náskok, ale Hlavnice čtyřmi góly zápas rozhodla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o jednu branku

Výsledky Hlavnice jsou jako na houpačce. Po výprasku minulý týden ve Stěbořicích, nyní vysoko zvítězila. Domácí na hosty vlétli a měli převahu. V úvodu zápasu třikrát pádil na dobroslavickou branku David Liška, ale tentokrát ještě neuspěl. Na tabuli svítila osmnáctá minuta, když David Liška oslovil přesnou kolmici Lukáše Lodňánka a ten se nemýlil – 1:0. O pět minut načal svou střeleckou show kanonýr David Liška, který střelou podél brankáře Marka Vajdy zkušeně skóroval – 2:0. Pak převzaly taktovku Dobroslavice, které nejdříve zatřásly Lišaníkem brankovou konstrukcí, a po chybě domácí obrany snižoval před pauzou Jakub Klekner, jenž dorazil do kasy střelu Tomáše Vovese, který individuálně pronikl do vápna – 2:1. 

Po hostujícím vyrovnání, dala Hlavnice čtyři branky

Nástup do druhé půle Hlavnice zaspala, a hosté Tomáše Vovesem po centru Václava Chromečky srovnali – 2:2. Hlavnice ale měla takřka okamžitou odpověď, když centr Petra Martinčeka dával hlavou do sítě kanonýr David Liška – 3:2. V 52. minutě dostal Liška balon do šestnáctky a prokázal své snajperské schopnosti – 4:2. V 68. minutě Jan Wollner přesně našel Davida Lišku, a ten dával už svůj čtvrtý gól v tomto zápase – 5:2. Šestý banán na cestu přibalil Dobroslavicím Ondřej Pasterňák šest minut před závěrečným hvizdem hlavního rozhodčího, když využil špatného vyběhnutí hostujícího brankáře Marka Vajdy a střelou ze třiceti poslal míč do opuštěné kasy – 6:2. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Do zápasu jsme vstoupili lépe, ujali jsme se dvoubrankového vedení, a další šance zahodili. Hosté do poločasu snížili. Vstup do druhého jsme měli opět špatný, a hosté srovnali. Naštěstí jsme hned dali dvě branky a zápas zlomili ve svůj prospěch.

TJ Sokol Dobroslavice
Dalibor Vujtík (kapitán Dobroslavic a budoucí doktor práv): Domácí na nás vlétli a než jsme se stačili rozkoukat, prohrávali jsme se štěstím pouze 2:0. Poté jsme přebrali iniciativu a zcela po zásluze srovnali. Nicméně jsme ale ihned po vyrovnání inkasovali a zde se zápas zlomil. Bohužel jsme si celý zápas nevěděli rady s jednoduchou, nakopávanou hrou domácích a šikovným útočníkem Liškou.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Liška [-] , L. Lodňánek [-] (71. M. Bulanda [-] ) , O. Pasterňák [-] , D. Haas [-] (66. J. Wollner [-] ) , T. Kukol [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] , P. Martinček [-] , D. Ochrana [-] , D. Hendrych [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (65. J. Osmančík [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] (75. P. Tůma [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , P. Lukáš [-] , P. Čaja [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] (46. D. Tůma [-] ) , D. Pavelek [-] (46. T. Krejčí [-] )

Hráči zápasu: D. Liška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - GANČAŘ Jakub, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.