2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov překvapivě ztratil první body s Oticemi


Branky


0

Budišov sice do poločasu vedl o dvě branky, ale Oticím se podařilo po pauze dvěma přesnými zásahy vyrovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov se ujal dvoubrankového vedení

K velkému překvapení došlo na hřišti Budišova, který doposud neztratil ani jeden bod, kam zavítala družina z Otic, která se krčí na zadních místech tabulky. V prvním dějství domácí ekipa hosty přehrávala, hosté hráli v obranném bloku deseti lidí, a i přesto si Budišov vypracoval několik šancí, při kterých se vyznamenal otický brankář Karel Weiss. Střelu Romana Modelského vyrazil tygřím skokem. Střelu Miroslava Marka mířící do šibenice rovněž vyrazil. Zuby si na něm vylámal i Pavel Pizur.  Ve 26. minutě začala akce u Filipa Pražáka, který posunul na Romana Modelského, který našel před prázdnou klecí Pavla Pizura, který nedal otickému brankáři šanci – 1:0. O dvě minuty později po totožné akci upravoval po přihrávce Filipa Pražáka na dvoubrankový rozdíl Martin Pražák – 2:0. Hosté si vypracovali pouze střelu Davida Bukovského. Největší šanci hostů pak nezužitkoval Lukáš Grygar, který nevyužil zaváhání gólama Aleše Krásy, který dokázal jeho střelu ještě vyrazit.  

Otice zaskočily Budišov vyrovnáním

Po pauze se Oticím podařilo skóre vyrovnat, když využily lehkovážné hry Budišova, který si myslel, že má tři body již v kapse. V 57. minutě vyslal Miroslav Byrtus za obranu Davida Bukovského, který nejdříve pálil do brankáře, ale Lukáš Grygar se dostal k odraženému míči včas, a uklidil jej do sítě – 2:1. Vyrovnávací trefu zaznamenaly Otice čtvrthodinu před koncem, když centr Daniela Gorčici dával nejprve do tyčky Marek Vitásek, který si ale odražený balon doběhl a doklepl ho tentokrát mezi tři tyče – 2:2. V závěru vyvinul Budišov tlak, snažil se obranný val hostů překonat dlouhými nákop, které ale spolehlivě sbírala obrana v čele s jitým brankářem Karlem Weissem. Přesto se Budišov dostal do dvou slibných příležitostí. Danielu Siažíkovi ukopl míč před prázdnou kleci hostující zadák. V nastavení Jan Kuric hlavou mířil nad.    



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Poté co jsme po půli vedli o dvě branky, tak jsme do té druhé nastoupili s tím, že se soupeř porazí sám, a podcenili jsme to. Přišla facka, jen je škoda, že doma.

TJ Otice
David Bukovský (hráč): V první půli byl Budišov lepším týmem, hrají tam mladí kluci, kteří si to dávají od nohy. Oba góly jsme dostali jako přes kopírák, kdy se jejich hráči uvolnili středem hřiště, a proměnili samostatný nájezd. ve druhé se nám podařilo skóre vyrovnat. Domácí si nevypracovali ani závěrečný tlak.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - J. Němeček [-] , M. Marek [-] , L. Marek [-] , P. Metelka [-] (71. T. Skácel [-] ) - P. Modelský [-] , P. Pizur [-] (58. J. Vondrouš [-] ) , M. Pražák [-] , F. Pražák [-] (78. A. Levák [-] ) , J. Kuric [-] - R. Modelský [-] (61. D. Siažík [-] ) -

TJ Otice
K. Weiss [-] - M. Vitásek [-] , O. Kurka [-] , M. Smuda [-] , T. Kříž [-] , D. Gorčica [-] , M. Byrtus [-] , L. Grygar [-] , J. Slíva [-] (64. M. Vitásek [-] ) , D. Bukovský [-] (78. J. Pácha [-] ) , J. Byrtus [-]

ŽK: 67. F. Pražák , 89. M. Pražák - 25. O. Kurka .
Hráči zápasu: R. Modelský - K. Weiss .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: RADEK Roman - SCHNEIDER Pavel, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.