1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice se za třemi body pořádně natrápily


Branky


0

Jakartovice šly velmi brzy do vedení, ale Štítina dokázala vyrovnat těsně před půli. Rozhodující okamžik zápasu přišel před hodinou hry, když Jakartovice proměnily penaltu. Tři body pak jistily těsně před koncem utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vyrovnala těsně před půli

Favorizované Jakartovice přijely v sobotním odpoledni do Štítiny pro povinnou výhru. K ní se však, ale pořádně natrápily. Vše ale začalo podle hostujících not. Už svou první akci v 5. minutě přetavily v úvodní branku zápasu. Tomáš Rubý vybojoval balon pro Kamila Palkoviče, který našel snajpra Radoslava Urbana, jenž využil špatného vyběhnutí domácího brankáře Tomáše Richtera a chytrým lobem ho překonal - 0:1. Jakartovice se pak až moc uklidnily, a začaly hrát profesorsky a alibisticky. Neokázaly proti obrannému valu domácích nic vymyslet. Za zmínku stojí snad 27. minuta, když centr Jakuba Hlaváče, prošel těsně pod nohama Miroslava Sváčka, který stal před opuštěnou kleci. A tak přišla 41. minuta, když Štěpán Rohovský vybojoval trestný kop, který si postavil Vojtěch Tomaško a nachytal na hruškách Michala Janecha, jemuž prošla střela mezi nohama - 1:1. Zaskočené Jakartovice mohly inkasovat hned vzápětí, ale rána Petra Kunczika jen těsně minula horní tyčku.  

Rozhodla červená karta pro Štítinu a pak proměněná penalta Jakartovic

Kdo si myslel, že ve druhé části Jakartovice na Štítinu vletí, tak se hluboce mýlil. Jakartovice se nadále přizpůsobily hře domácích. Vypracovaly si sice pět rohů, ale z nich nezahřmělo. Nakonec přišla 58. minuta, když byl před vápnem faulován Kamil Palkovič. Přímý kop poslal Radoslav Urban jen do tyčky, ten se odrazil k dobíhajícímu Janu Morsichovi, kterého ve vápně srazil domácí kapitán Tomáš Halška. Halška byl vyloučen a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Kamil Palkovič - 1:2. Jakartovice ale tento vývoj neuklidnil, a až do 86. minuty se obávaly o výsledek. To zahrával rohový kop Marek Baláž, a míč poslal do sítě Jakub Hlaváč - 1:3. Jakartovice si už pak tři vydřené body pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Karty byly před zápasem jasně rozdané. Postavení obou mužstev v tabulce určovalo kdo je favoritem zápasu. Taky úvod utkání vše naznačoval. Už v pátp minutě Urban potrestal nejisté vyběhnutí našeho Richtera a profesorsky k tyči pohnul se skóre - 0:1. Naše ekipa, jenž téměř vyprázdnila marodku neměla co ztratit. Hrála si svou hru, soupeř se jí s náskokem jednoho gólu přizpůsobil a tak jsme viděli hru plnou nepřesností a zbrklostí. Živou vodu do řad Tatranu vlili Štěpán Rohovský, jenž vybojoval pro Tomáška přímý kop, a ten nachytal kapitána Janecha v nedbalkách - 1:1!! Petr Kunczik mohl vzápětí otočit celé skóre v náš prospěch, jeho střela však milimetrově minula horní tyč!! Zápas se rozhodl v 58. minutě. Faulem jsme zbytečně vytvořili pro Urbana přímý kop. Ten sice trefil pravou tyč brány, ale při dohrávce srazil Halška dobíhajícího forvarda a sudí Tomeš trestal vlastně třikrát: Penalta, červená karta a stop v dalším zápase pro naši oporu!!! Palkovič, jenž hrál v minulosti půl sezóny v naších řadách, byl nelítostný - 1:2!!! Naši nemohli v deseti lidech myslet na obrat ve skóre a tak třetí gól v závěru zápasu po hlavičce Hlaváče dal tečku za zápasem.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Myslel jsem si, že si zápas užijeme a budeme hrát náš fotbal. Hráli jsme bez nápadu, strašně alibisticky, bez nápadů a myšlenky. Štítina bránila prakticky v devíti lidech. Druhý poločas byl skoro to samé v bleděmodrém. Nakonec rozhodla penalta červená karta pro domácí. Přesto klukům děkuji za tři body.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
T. Richter [-] - J. Kunczik [-] (87. Š. Oczka [-] ) , F. Graf [-] , P. Škroch [-] , V. Tomáško [-] , P. Kunczik [-] (86. V. Watzlavik [-] ) , J. Hochgesandt [-] (28. Š. Rohovský [-] ) , D. Adamčík [-] , T. Halška [-] , D. Heider [-] , J. Holeš [-] (85. M. Komár [-] )

FK Jakartovice
M. Janech [-] - D. Tesař [-] , M. Sváček [-] (70. L. Martinka [-] ) , M. Poštulka [-] , J. Morisch [-] , J. Hlaváč [-] , R. Urban [-] , K. Palkovič [-] , B. Malček [-] , R. Schreiber [-] (46. M. Baláž [-] ) , T. Rubý [-] (77. R. Holub [-] )

ŽK: 36. K. Palkovič . ČK: 58. T. Halška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JAKUBEC Josef, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.