2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce Březová vykradla Vřesinu


Branky


1

Březová se ujala až tříbrankového vedení. Finiš Vřesiny přišel pozdě. Zápas pouze zdramatizovala dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová byla v dohrávaném zápase s Vřesinou velmi produktivní. Ve 13. minutě Petr Boček těsně minul hostující svatyni. Březová se ujala vedení ve 26. minutě, když stál na konci rychlé a pohledné akce Tomáš Křenek, který dopravil míč za záda brankáře Jakuba Lamparta – 0:1. Po půlhodině hry mohla Vřesina srovnat, ale hlavička Filipa Rončky jen o centimetry minula tyčku. Ve 38. minutě gólman Hromada reflexivně vyrazil pokus Petra Bočka. V samém závěru prvního poločasu si postavil míč k přímému kopu Tomáš Křenek, a krásně vymetl šibenici domácí klece – 0:2.

 

Ze druhé půle uběhlo šest minut, když Martin Šuhajík dostal pěkný míč do běhu, dokázal si obhodit domácího brankáře, a před brankou našel zcela osamoceného Michala Šustka, který už neměl problém dopravit míč do kasy – 0:3. Vřesina se dlouho střelecky trápila. Petr Boček si opět vylámal zuby na brankáři Hromadovi. Filip Rončka z malého čtverce branku přestřelil. Teprve dvacet minut před závěrečným hvizdem dokázala Vřesina poprvé pokořit březovského gólmana, když ho po samostatném úniku obstřelil Vojtěch Kocián – 1:3. V 83. minutě vykřesal jiskérku naděje pro Vřesinu svým druhým gólem Vojtěch Kocián, který doklepl míč po skrumáži do sítě – 2:3. Závěrečný tlak domácích už vyrovnání nepřinesl a Březová si tak připsala překvapivé tři body a po čtyřech zápasech protrhla střelecké prokletí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (asistent trenéra): Těžko se mi zápas hodnotí. Březová nám dala lekci z produktivity. V prvním poločase nám dala dvě branky a zkraje třetího nám přidala třetí branku. Ke konci jsme sice měli tlak, ale dokázali jsme dát jen dvě branky.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Konečně se k nám obrátilo fotbalové štěstí. Prakticky skoro ze všech střel jsme dali branku. Navíc nám rozhodčí upřel dvě penalty, mohli jsme tím zvýšit na 4:1, tak jsme se až dokonce museli strachovat o výsledek.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] (57. M. Koval [-] ) , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , F. Rončka [-] , P. Boček [-] , V. Kasan [-] (68. D. Buhla [-] ) , P. Kolár [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] (71. R. Chvěja [-] ) , V. Kocian [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Gebauer [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , M. Pretsch [-] (61. P. Cihlář [-] ) , O. Lodňánek [-] , D. Řehulka [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] (18. L. Lyčka [-] ) , T. Křenek [-]

ŽK: 55. P. Kolár - 79. T. Křenek , 82. M. Šuhajík .
Hráči zápasu: V. Kocian - T. Křenek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - VÁCLAVÍK Josef, KOMÁREK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 11. 2017 10:03
HAHAHAHAHHA :DDDDDDD