Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

--

Šlágr kola pro Budišov


Branky


0

Budišov se ujal vedení, ale Jakartovice vzápěti srovnaly krok. Ještě do konce poločasu se hosté opět ujali vedení, které pojistili v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov se ujal jednobrankového vedení

Šlágr kola vyzněl pro vedoucí Budišov, který svému sobotnímu soupeři utekl už na rozdíl šest bodů. Začátek střetnutí vyzněl pro Budišov, který zahodil několik šancí. V 6. minutě utekl po lajně Roman Modelský, ale jeho přihrávku poslal nad Jan Vondrouš. O dvě minuty později střela Petra Modelského minula jen o centimetry domácí branku. Poté se osmělily i Jakartovice, ale Jan Tkadleček i Radoslav Urban nemířili přesně. Ve 23. minutě se Budišov ujal vedení, když se odražený míč dostal od Jana Kurice k Romanu Modelskému, jenž jej potáhl po lajně a přihrávkou pod sebe gólově oslovil Jana Vondrouše – 0:1. Jakartovice srovnaly krok o pět minut později, když po rohovém kopu dokázal dopravit míč za záda hostujícího brankáře hlavou Břetislav Malček, který využil mrtvého ofsajdu – 1:1. Ve 35. minutě ale Budišov už znovu vedl. Po Kuricově nahrávce prošel přes tři hráče Roman Modelský, který nabídl míč jako na stříbrném podnosu Pavlu Pizurovi, který už věděl kam s ním – 1:2. Poločas se pak už dohrával ve středu hřiště, kde se spíš bojovalo. 

Budišov pojistil výhru až v poslední minutě

Ve druhé půli se už hrálo na terénu, který nenabízel moc místa na kombinaci. Jakartovice hrozily nebezpečnými dlouhými nákopy, Budišov zase z brejků. Za domácí se dostal do dvou šancí Marek Poštulka a jednou Jan Tkadleček, ale gólman Budišova Aleš Krása sve mužstvo výrazně podržel. Šance měl i Budišov, ale Martin Pražák dvakrát nevyzrál na gólmana Michala Janecha, jednou Janech vyrazil střelu Romana Modelského. Klid do hostujících řad přinesla až 90. minuta, když Daniel Siažík prodloužil dlouhý balón na Romana Modelského, jenž procedil míč skrz jakartovického brankáře – 1:3. V nastavení ještě mohl pojistit výhru hostů Daniel Siažík, kterého vychytal brankář Michal Janech. Pak už rozhodčí odpískal konec zápasu.  



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): V úvodu jsme přežili několik jejich šancí, a sami jsme dvě šance neproměnili. Po jejich vedoucí brance jsme je zatlačili trošku a dokázali vyrovnat. Pak jsme opět ve středu hřiště udělali chybu, kterou hosté využili. Ve druhé půli jsme zjednodušili hru a vypracovali jsme si nějaké šance, které vychytal jejich skvělý brankář. Budišov hrozil z rychlých brejků, které naopak zlikvidoval náš brankář Janech. V závěru jeden brejk proměnili. Chtěl bych klukům poděkovat za skvělou hru a bojovnost. Jedeme dál.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Zápas byl těžký, hlavně kvůli terénu, který díky předchozímu zápasu dorostenců byl hodně poničený. V první půli se ještě jakž takž hrál fotbal. Ve druhé půli už střed hřiště a pravá strana už byla nehratelná a zápas se změnil v boj. Domácí chtěli využít těžké hřiště a terén, ale my jsme to zvládli a vyhráli.



Počet diváků: 67. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - HENNIG Antonín, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.