V. Graca 11.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina rozhodla o výhře v závěrečné čtvrthodině


Branky


11. V. Graca - 9. M. Boháč , 75. M. Boháč (p.) , 82. M. Koval , 83. P. Boček
0

Vedení se ujala Vřesina, ale Stěbořice vzápěti vyrovnaly. Ve druhé části proměnila Vřesina penaltu, a do otevřené obrany ještě přidala další dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba soupeři vstřelili po jedné brance

Vřesina si pro tři body v sobotu zajela na hřiště velice silných Stěbořic. S ukazatelem skóre zahýbala už po devíti minutách hry, kdy Martin Boháč potvrdil střeleckou formu z minulého týdne a tečovanou střelu procedil skrz nohy domácího brankáře Jakuba Loserta - 0:1. Stěbořice srovnaly s hosty krok o dvě minuty později, když Michal Kokeš vysunul Vojtěcha Gracu, jenž zkušeně uklidil balon k tyčce - 1:1. Do konce poločasu se dostala k nebezpečnějším střelám Vřesina. Martin Boháč pálil těsně vedle, stejně se vedlo dvakrát i Miroslavu Kovalovi. Do kabin tak odcházela obě mužstva za nerozhodného stavu.  

Vřesina zlomila Stěbořice druhou brankou

Ve druhé půli se velmi dlouho nedokázal ani jeden ze soupeřů gólově prosadit. V 52. minutě vyráží domácí brankář Jakub Losert tutovku kanonýrovi Petru Bočkovi. Stěbořice zahrozily z rohového kopu, ale hlavičku Michala Josefuse vyrazil brankář Vřesiny Jakub Lampart. Stejně se vedlo po velmi dobře kopnutých rozích i Martinu Paletovi a Pavlu Vavrečkovi. V 68. minutě spálil tutovku vřesinský Martin Boháč. Klíčový okamžik zápasu přišel v 75. minutě, když byla po faulu na vřesinského Miroslava Kovala nařízená penalta, kterou s klidem pokerového hráče proměnil  Martin Boháč - 1:2. Po této brance stáhly Stěbořice hru na tři beky a do útoku vysunuly třetího forvarda. Tento risk jim ale nevyšel, protože Vřesina přidala další dvě branky. V 82. minutě nádherně naservíroval balon Martin Boháč Miroslavu Kovalovi, který se nemýlil - 1:3. O minutu později se dostal do brejku Petr Boček, který potvrdil pověst kanonýra a uzavřel účet zápasu - 1:4. Vřesina si tak po čtyřech letech účinkování v okresním přeboru odváží první výhru ze Stěbořic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Podle mě to byl vyrovnaný zápas. Soupeř šel do vedení, ale my jsme brzy skóre srovnali. Rozhodující okamžik pak byla penalta pro hosty čtvrthodiny před koncem, kterou proměnili. Pak jsme hru otevřeli a dostali jsme další dvě branky během minuty. Musím soupeři pogratulovat k výhře.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Na těžkém terénu jsme vyhráli díky kvalitnímu výkonu celého našeho mužstva. Během utkání jsme si vypracovali o pár šancí více než soupeř a ty jsme dokázali proměnit. Celé utkání dopadlo takto výborně díky kolektivnímu výkonu mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Holubec [-] (24. M. Josefus [-] ) , K. Havlásek [-] , V. Graca [-] , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (72. D. Burda [-] ) , F. Otipka [-] , P. Vavrečka [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] (87. V. Kasan [-] ) , M. Koval [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 79. P. Čavera - 57. F. Rončka , 70. P. Boček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BUKOVSKÝ Josef, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.