1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Urban sestřelil hattrickem Minervu


Branky


74. D. Maisel - 23. R. Urban , 30. R. Urban , 55. R. Urban
0

Do poločasu se ujaly Jakartovice dvoubrankového vedení. Po přestávce ho navýšili ještě o jednu branku Opava už jen v závěru korigovala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urban poslal hosty do dvoubrankového trháku

Jakartovice minulý zápas padly doma s Litultovicemi, a reputaci si jely napravit na hřiště Minervy. Zápas měl patřičný náboj, neboť mnoho hráčů prošlo oběma kluby, takže se chtěli vytáhnout. Úvodní dvacetiminutovka zápasu patřila domácí družině z Opavy, která lépe kombinovala a dostávala se i do šancí. Ty si jí však nepodařilo proměnit. David Kříž pálil z pěti metrů nad branku. Stejně se vedlo i Adamu Kreislovi s Lukášem Mařádkem. Po dvaceti minutách hry začala otěže zápasu získávat do svých rukou hostující letka. Ve 23. minutě po výborném hostujícím presinku získal míč Radoslav Urban a s chladnou hlavou proměnil svůj samostatný nájezd - 0:1. Po půlhodině hry byl faulován před domácím vápnem Kamil Palkovič a přímý kop pověsil pod víko Radoslav Urban - 0:2. Poločas se dohrál už pod taktovkou Jakartovic, které šly do kabin s dvoubrankovým náskokem.  

Urban dovršil hattrick, Opava už jen snížila

Začátek druhé půle pokračoval přesně tak, jak skončila první půle. Jakartovice zápas kontrolovaly, a v 55. minutě uvolnil Kamil Palkovič ideálně Radoslava Urbana, který nasadil kličku i domácímu brankář Bohumíru Lorenzovi a završil hattrick - 0:3. Další branku hostujícího týmu mohl přidat Miroslav Sváček, ale svůj samostatný nájezd zahodil. Jakartovicím, kteří přijeli s úzkou lavičkou, pomalu začaly docházet síly a Opavě se podařilo čtrvrthodiny před koncem zápasu snížit, když Kevin Postřimovský napálil míč do břevna a míč pak dotlačil do sítě David Maisel - 1:3. Opava se pak snažila ještě s výsledkem něco udělat, ale její tlak byl jalový a Jakartovice si výhru pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Snažili jsme se kombinovat, ale oni hráli jednoduchý fotbal, a trestali naše hrubé chyby. Poté co jsme nevyužili úvodní šance se hosté ujali tříbrankového, my jsme už jen snížili. Náš závěrečný tlak byl už takový platonický.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Opava kousala tak dvacet minut, ale neproměnila své šance. Pak jsme začali hrát naši hru, dobře jsme kombinovali po zemi, a do přestávky jsme se ujali dvoubrankového vedení. Po přestávce jsme pokračovali v naší kombinační hře, a přidali jsme třetí branku. Domácí sice snížili, ale výhru jsme udrželi. Chci poděkovat celému týmu za kvalitní výkon a tři body jsou zasloužené.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - L. Šustak [-] , J. Kretek [-] , D. Kříž [-] (56. R. Škrobánek [-] ) , A. Džemla [-] , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] , D. Maisel [-] , K. Postřimovský [-] , A. Kreisl [-] (69. I. Kratochvíl [-] ) , F. Mužík [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Morisch [-] , L. Martinka [-] , M. Baláž [-] , B. Malček [-] , M. Poštulka [-] (69. R. Holub [-] ) , K. Palkovič [-] , M. Sváček [-] , R. Urban [-] , R. Schreiber [-] , T. Rubý [-]

ŽK: 42. K. Postřimovský , 89. I. Kratochvíl - 49. R. Urban , 63. T. Rubý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - STANKE Vladimír, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.