2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas týmů bez bodu vyhrála dvěma góly v závěru utkání Štítina


Branky


0

V první půli branka nepadla. Branky začaly padat až v závěrečné čtvrthodině, a obě do branky Hněvošic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Souboj dvou celků, kteří zatím marně čekaly na body, přineslo utkání mezi domácí Štítinou a hosty z Hněvošic. Štítina v zápase přece jen projevila více chutí po výhře a po právu má první tři body v tabulce. Zpočátku zápasu mela Štítina mírnou převahu, kterou ale nedokázala přetavit v branku. Více šancí si také vypracovala domácí ekipa. V 15. minutě se míč po ose Tomáš Halška, Jiří Holeš dostala k Štěpánu Rohovskému, jehož střelu zblokoval hostující zadák. Okolo dvacáté minuty se dostala Štítina do třech nadějných pozic, ale ty ji se nepodařilo proměnit. Hněvošice se osmělily v závěru poločasu. Lob Jana Stříbného mířil těsně nad domácí svatyni. Stejně se vedlo o chvíli později Pawlu Cojgovi, jehož tvrdá střela mířila těsně mimo. 

Štítina si dva údery schovala na závěr zápasu

Ve druhé půli to velice dlouho vypadalo na to, že se oba soupeři rozejdou smírně. Štítina nadále měla mírnou převahu. Po hodině hry se ocitl v šanci domácí Štěpán Rohovský, ale pálil nad bránu. V 79. minutě se Štítina dostala do vedení, když Štěpán Oczko vyhrál hlavičkový souboj a poslal do úniku Patrika Škrocha, jenž pokořil brankáže Bartosze Cojga tvrdou ranou pod břevno - 1:0. Hněvošice ale mohly srovnat o chvíli později, ale centr Pavla Ševiora, napálil mimo tři tyče Filip Šumník. O chvíli později běžel sám na hostující branku Štěpán Rohovský, udělal kličku hostujícímu brankáři, ale z úhlu nedokázal trefit prázdnou branku. Pojistku dala Štítina čtyři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího, když přímý kop Vojtěcha Tomáška, si jako horký brambor hodil do síte hostující brankář - 2:0. Štítina tak má první tři body, a Hněvošice jako jediný tým jsou nadále bez bodu.  



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Šesté soutěžní kolo bylo opravdu mimořádně důležité.Byly v banku tři body, které oba celky potřebovaly jako sůl od Mařenky!!! Střetla se dvě mužstva z konce tabulky a pravděpodobně kandidáti na boj o udržení v "okrese". V Našem týmu byla přece jen větší touha a body zůstaly doma.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Bohužel někteří moji hráči si mysleli, že se Štítina porazí sama, a nepodali takový výkon, na jaký mají. Aby zápas odtáhli tři nebo čtyři lidé to je hodně špatné.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
V. Otipka [-] - J. Hochgesandt [-] (76. Š. Oczka [-] ) , Š. Rohovský [-] (87. R. Adamčík [-] ) , P. Škroch [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , V. Watzlavik [-] , D. Adamčík [-] , D. Heider [-] , F. Graf [-] , J. Holeš [-]

TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - J. Stříbný [-] , P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] (87. M. Schlehofer [-] ) , A. Vavřinčík [-] (76. F. Šumník [-] ) , P. Cojg [-] (87. M. Vaško [-] ) , O. Granzer [-] (66. Š. Kurzica [-] ) , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , M. Kotzián [-]

ŽK: 24. F. Graf - 27. P. Ševior , 33. R. Buchta , 70. Z. Vrána .
Hráči zápasu: Š. Rohovský , P. Škroch - R. Buchta , P. Ševior .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: PLAČEK Vladimír - KUBNÝ Jan, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.