0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zrodila se první bezbranková remíza


Branky


0

Soupeři se po celé utkání nemohli střelecky prosadit, a proto zápas dospěl k bezbrankové remíze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více šancí má Březová, ale branku nedala

V sobotní odpoledni zavítalo mužstvo z Kobeřic na delší výlet do Březové, kde změřilo síly s místním fotbalovým týmem. Kdo čekal brankové hody, musel po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího domů odcházet hodně smutný. Po cele sobotní utkání byla o něco lepším týmem Březová, která si také vypracovala i více brankových příležitostí. Do šancí se dostávali v prvním poločase domácí útočník Martin Šuhajík, kterého vylapal brankář Jakub Stříbný, po něm to byl Lumír Lyčka, jehož pokus opět kryl kobeřický strážce svatyně. Kobeřice se dostaly pouze k jednomu závaru, v němž se objevil Vojtěch Malchárek, kterému sebral míč z kopaček domácí brankář Jakub Hromada.    

Obdobný průběh hry se stejným resultátem

Druhá půle utkání nabízela divákům v ochozech úplně stejný obrázek hry. Březová nadále dobývala hostující branku, což se jí ale moc nedařilo. Hostující defenziva v čele s brankářem pracovala opět na podtrženou jedničku. Do nadějných situací se dostával opět Martin Šuhajík, hlavičku Jiřího Lichovníka opět vykryl Stříbný, prosadit se nedokázal ani kapitán Michal Šustek. Kobeřice se za druhý poločas dostaly k několika střelám zpoza šestnáctky, které vypálili Vojtěch Malchárek, Marek Vidlák a Lukáš Jašek. Za celých devadesát minut neodkázali střelci zamířit do černého, tak se obě družiny o body podělily. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Po celý zápas jsme byli lepším týmem a měli jsme vyhrát. Hosté si během zápasu vypracovali jen střely z větší vzdálenosti. Výborně jim zachytal gólman.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Podle mě to byl vyrovnaný zápas, který se hrál nahoru dolů. Více šancí sice měla Březová, ale my jsme měli v brance výborného Jakuba Stříbného, který se vrátil po operací očí.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , P. Křenek [-] (82. D. Řehulka [-] ) , M. Šuhajík [-] , L. Lyčka [-] , D. Novák [-] (70. P. Gebauer [-] ) , M. Pretsch [-] (46. J. Šuhajík [-] ) , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - T. Mrovec [-] (70. L. Rycka [-] ) , M. Vidlák [-] (85. D. Lasák [-] ) , V. Malchárek [-] , R. Stuchlík [-] , F. Ohřál [-] (60. J. Návrat [-] ) , R. Hahn [-] (46. A. Oberherr [-] ) , D. Václavík [-] , L. Jašek [-] , M. Chudík [-] , J. Zbořil [-]

Hráči zápasu: M. Šuhajík - J. Stříbný .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - HUDEČEK Lukáš, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.