1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ambiciózní Jakartovice doma padly s Litultovicemi


Branky


0

Po bezbrankové první půli, se ujaly Litultovice během šesti minut dvoubrankového vedení. Jakartovice zahodily penaltu, a snížit se jim povedlo až jedenáct minut před koncem. Víc branek už v zápasu nepadlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól diváci marně čekali

K velkému překvapení došlo na hřišti ambiciózních Jakartovic, kam zavítaly Litultovice, které si domů odvezly zaslouženě tři body, a potvdrdily fakt, že derby je nevyzpytatelné. V prvním dějství mohli domácí jít klidně do čtyřbrankového vedení, ale Jan Tkadleček, Radoslav Urban a Jakub  Hlaváč měli značně zvlhlý střelecký prach a branku nedokázali vstřelit. Litultovice měly pouze dvě pološance, které také k brance nevedly. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Na začátku dva údery Litultovic, Jakartovice už jen snížily

Na začátku druhého poločasu Litultovice domácí družinu zaskočily dvěma gólovými údery. V 52. minutě poslal Litultovice do vedení Michal Grygar, který pokořil domácího brankáře Michala Janecha – 0:1. O šest minut později bylo na hostující střídačce ještě veseleji, když Martin Drápal nechytatelně vymetl šibenici jakartovické svatyně – 0:2. Šanci dostat se na dostřel hostům dostal Radoslav Urban, ale penaltu, nařízenou za faul na svou osobu, neproměnil. Jakartovice dokázaly pokořit hostující defenzivu až dvanáct minut před koncem Jakubem Hlaváčem – 1:2. Jakartovická snaha v závěru utkání vyšla zcela naprázdno a domácí se museli smířit s první prohrou v sezóně. Litultovice se po úvodním debaklu v Budišově zvedly a čtyřikrát za sebou vyhrály. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Zápas to byl špatný od začátku do konce. Tak se nebojuje o přední příčky tabulky. Kluci z Litultovic bez čtyř hráčů předvedli super výkon. Myslím si, že jejich výhra je zasloužena a gratuluji soupeři k ní. Bohužel bez tréninku se zápasy vyhrávat nedají.

TJ Sokol Litultovice
Tomáš Leifert (trenér): Je jasné, že Litultovice jely na horkou půdu k favoritovi soutěže do Jakartovic, o čemž svědčilo i skóre 13:1. Podle toho jsme zvolili taktiku a zaměřili se na obranu. Jakartovice měly hodně šancí hned od začátku zápasu, hlavně ze standardek, ale každou minutou byly nervóznější, že se jim nedařilo vstřelit branku.Druhý poločas jsme začínali za stavu 0:0 a obraz hry byl stejný - Litultovice výborně bránily. V 52 minutě se začal tvořit výsledek, kdy jsme z ojedinělého brejku vstřelili branku a o šest minut později individuální akci a nechytatelné střele Drápala skončil míč v bráně domácího brankáře. Jakartovice svým obrovským tlakem donutily faulovat v šestnáctce a byl z toho pokutový kop, který ovšem Litultovický brankář chytil. Myslím ,že to byl zlomový okamžik zápasu. Jakartovice vstřelil ještě branku a chtěly zápas za každou cenu převrátit na svou stranu, ale disciplinovaný přístup hráčů Litultovic jim to už nedovolil. Nemohu vyzdvihnout nikoho, protože to byl kolektivní a disciplinovaný výkon všech 14 fotbalistů, které jsem měl k dispozici. Všichni plnili zvolenou taktiku na sto procent a proto jsme si odvezli plný bodový zisk od favorita soutěže.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Baláž [-] (46. L. Martinka [-] ) , B. Malček [-] , J. Hlaváč [-] , M. Poštulka [-] (70. R. Holub [-] ) , K. Palkovič [-] , M. Sváček [-] , R. Urban [-] , J. Tkadleček [-] , R. Schreiber [-] , T. Rubý [-] (80. K. Černý [-] )

TJ Sokol Litultovice
D. Bria [-] - O. Haas [-] , A. Vaculík [-] , M. Grygar [-] (58. J. Raschka [-] ) , D. Lebeda [-] , M. Procházka [-] (80. S. Konečný [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] (88. P. Gloga [-] ) , J. Tengler [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 32. B. Malček , 62. K. Palkovič , 90. R. Schreiber - 37. O. Haas .
Hráči zápasu: M. Grygar , M. Drápal .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - RUČKA Jakub, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.