0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice nadále vítězí


Branky


0

Březová vzdrovala favorizovanžm hostům až do konce poločasu, kdy Jakartovice otevřely skóre. Po přestávce už měli hosté hru ve své réžii a přidali další tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice se prosadily na konci první půle

Na hřiště nováčka z Březové zajíždělo ambiciózní mužstvo z Jakartovic. V prvním dějství byla o něco lepším týmem Březová. Březová hrála nakopávané míče, a Jakartovice si s tím dlouho nevěděly rady. Březová si vypracovala v prvním dějství tři pološance, ale ty nedovedla do úspěšného konce. Jejími propagátory byli Adam Šuhajík a Tomáš Křenek. Hosté udeřili těsně před přestávkou, když se uvolnil Miroslav Sváček, který svůj centr posadil na hlavu Radoslava Urbana, a ten už si věděl rady – 0:1. 

Jakartovice už přejímají taktovku a dávají další tři branky

Po příchodu z kabin už Jakartovice hru ovládly. Nejdříve ale své příležitosti zahodili hostující Radoslav Urban, Jan Tkadleček a Jakub Hlaváč. Dvacet minut před závěrečným hvizdem rozhodčího po přihrávce Jakuba Hlaváče uvolnil  krásným dloubáčkem Jan Tkadleček Radoslava Urbana, který si míč zpracoval a poslal jej za záda brankáře Jakuba Hromady – 0:2. V 85. minutě byl ve vápně domácích faulován Radoslav Urban a sám postižený míč z pokutového kopu poslal do brány a zkompletoval svůj hattrick – 0:3. V 88. minutě Jan Morisch našel Radoslava Urbana, který se změnil v nahrávače a Janu Tkadlečkovi se podařilo nadvakrát pokořit domácího gólmana – 0:4. Jakartovice si po výhře nadále udržují stoprocentní bilanci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): V prvním poločase jsme hráli to co jsme chtěli, a myslím si, že jsme soupeře zaskočili. Bohužel nám chybělo čtyři až pět stabilních hráčů, což se pak projevilo ve druhé půli, a hosté toho bezezbytku dokázali využít.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): V prvním poločase se mi výkon vůbec nelíbil, protože jsme se přizpůsobili hře domácích, kteří byli o chloupek lepší. Skórovat se nám podařilo v samém závěru poločasu. V kabině byl trošku vítr, a hra se výrazně zlepšila a my jsme byli dominantní a přidali další tři branky. Za druhý poločas bych chtěl klukům poděkovat.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Gebauer [-] , J. Šuhajík [-] , M. Pretsch [-] (66. A. Šuhajík [-] ) , M. Šuhajík [-] , D. Novák [-] , J. Lichovník [-] , T. Křenek [-] , M. Šustek [-] , D. Řehulka [-] (56. J. Kostera [-] ) , P. Křenek [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Baláž [-] , L. Martinka [-] , J. Hlaváč [-] , M. Poštulka [-] , J. Morisch [-] , M. Sváček [-] , R. Urban [-] , J. Tkadleček [-] , R. Schreiber [-] (66. R. Holub [-] ) , T. Rubý [-] (66. K. Palkovič [-] )

ŽK: 68. T. Křenek - 44. L. Martinka .
Hráči zápasu: M. Poštulka , J. Morisch , R. Urban .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RADEK Roman - BUKOVSKÝ Josef, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.