8:2
(5:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čtyřgólový Boček režíroval výhru Vřesiny


Branky


16. M. Boháč (p.) , 19. M. Koval , 22. M. Boháč (p.) , 27. V. Kocian , 44. P. Boček , 47. P. Boček , 50. P. Boček , 81. P. Boček - 43. D. Liška , 84. O. Pasterňák (p.)
0

Vřesina vyhrála zcela jednoznačně. Už do poločasu vedla o čtyři branky, a svůj náskok ještě ve druhé části navýšila. Na úvodních fotkách je Martin Groh z Vřesiny, který letos přestoupil z dorostu do mužů a je mu předáván upomínkový předmět. Na dalších fotkách je realizační tým dorostů, který skončil loňskou sezónou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina dala pět branek, Hlavnice pouze jednu

Výsledkově jednoznačný duel, i když tak hra vůbec nevypadala, se odehrával ve Vřesině, kam zavítalo mužstvo z Hlavnice. Už v první minutě vyráží hostující brankář Lukáš Kirschner míč po střele Petra Bočka. Stejně se vedlo o chvíli později Miroslavu Kovalovi. Hlavnice na druhé straně hřiště zahodila příležistost Petrem Wolfem. Po čtvrthodině hry zahráli hosté rukou v pokutovém území a Martin Boháč je potrestal z penalty – 1:0. V 18. minutě centr zprava posílá do kysně Miroslav Koval – 2:0. O dvě minuty později byl faulován ve vápně Petr Boček, a Martin Boháč si úspěšně zopakoval pentli – 3:0. Ve 27. minutě zahrála Vřesina rohový kop, který uklízí do brány nohou Vojtěch Kocián – 4:0. Hosté korigovali dvě minuty před přestávkou, když jejich obraně utekl David Liška a potvrdil své snajperské kvality – 4:1. Vřesina ale kontrovala hned vzápětí, když Kovalův roh přetavil v branku Petr Boček – 5:1. 

Koncert Petra Bočka

Po návratu z kabin centr Martina Boháče poslal prudkou střelou do brány Petr Boček – 6:1. V 50. minutě po rohovém kopu vymetl Petr Boček ukázkově šibenici hlavnické svatyně – 7:1. Pak se dostali do šancí i hosté z Hlavice. Petr Wolf opět pálil mimo. Neujaly se ani střely Davida Lišky, a jeho jmenovce Ochrany. V 80. minutě se řítil sám na branku domácí Vojtěch Kasan, ale možnost vsítit svou první branku odmítl.  V 81. minutě prchl po lajně Martin Boháč, a jeho centr zakončil úspěšně Petr Boček svou čtvrtou brankou v utkání – 8:1. Poslední slovo patřilo Hlavnici, která snížila úspěšným pokutovým kopem Ondřeje Pasterňáka – 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Vyhráli jsme zaslouženě, jelikož jsme byli lepším týmem a podali jsme vynikající týmový výkon. Tuto výhru bereme jako částečnou náplast za zápas v Kobeřicích.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Bohužel máme problém s obranou, která každý zápas hraje v jiném složení. Hned na začátku jsme udělali tři hrubky, inkasovali dva góly z penalt. Výsledek podle mě neodpovídá dění na hřišti, protože jsme nehráli tak špatně, a kdybychom proměnili své šance, mohlo to skončit klidně 10:6.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] (82. J. Hymon [-] ) , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] (90. M. Groh [-] ) , M. Koval [-] , F. Rončka [-] (80. V. Kasan [-] ) , P. Kolár [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-] (64. P. Strakoš [-] )

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Liška [-] , P. Wolf [-] , P. Haas [-] (20. P. Kalus [-] ) , D. Haas [-] , T. Kukol [-] (77. J. Lukáš [-] ) , P. Martinček [-] (50. M. Bulanda [-] ) , Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-] , D. Hendrych [-] , D. Ochrana [-] (70. P. Jaksch [-] )

ŽK: 55. P. Kolár - 74. P. Wolf .
Hráči zápasu: P. Boček - L. Kirschner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - PAVELEK Karel, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.