2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Budišov využil přesilovku


Branky


0

Hlavnice v zápase dvakrát vedla, ale rozhodující bylo vyloučení jejího hráče, které Budišov využil k otočení skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně

Do vedení šla po dvou minutách hry Hlavnice, když utekl po straně Jan Wollner a z jeho přihrávky vyčaroval branku Petr Wolf – 1:0. Pak převzal iniciativu Budišov, kterému se podařilo vyrovnat ve 22. minutě, když Jan Kuric našel milimetrově přesně Pavla Pizura a ten balon zametl k tyči – 1:1. Ve 34. minutě šli sami na branku Roman Modelský s Pavlem Pizurem, ale nedotáhli brejk do konce. O dvě minuty později Roman Modelský nedal samostaný nájezd. Za Hlavnici se zjevil v šanci Tomáš Liška, ale Aleš Kráse jeho pokus zpacifikoval. V samém závěru poločasu si obhodil Martin Pražák dva hráče, ale jeho střelu gólman Lukáš Kirschner vyrazil. Míče se ale zmocnil znovu Budišov, a po centru Jan Kuric orazítkoval břevno, a odražený míč poslal Pavel Pizur do tyče. 

Po vyloučení domácího hráče Budišov otáčí skóre

Úvod druhého dějství opět vyšel lépe Hlavnici, když Tomáš Liška využil zaváháni stoperské dvojice bratrů Marků, a vyzval ke gólu Davida Ochranu – 2:1. Klíčový okamžik zápasu přišel po hodině hry, když šel po druhé žluté kartě pod sprchy domácí Pavel Elbl. Budišov nabízenou přesilovku náležitě využil k obratu se skóre. V 66. minutě po krásné kombinační akci namazal Jan Kuric Pavlu Pizurovi, který srovnal skóre – 2:2. Obrat dovršil v 70. minutě po pasu Filipa Pražáka Roman Modelský, který si udělal dva hráče a napálil merunu přímo pod víko hlavnické svatyně – 2:3. Závěrečná dvacetiminutovka se už jen dohrávala. Hlavnice v deseti neměla sílu na obrat, a Budišov už se do útočení nehnal, a hlídal si těsný náskok. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byl to náš letošní nejlepší zápas. Kluci podali velmi dobrý výkon, a myslím si, že kdybychom nedostali červenou kartu, a dohrávali v jedenácti, tak bychom bod získali.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): My jsme letos dostali pět branek, a všechny padly po našich chybách. Je pak těžké zápas otáčet. Musím přiznat, že jejich vyloučení nám pomohlo.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Wolf [-] (58. P. Rychta [-] ) , S. Lebeda [-] , D. Haas [-] , T. Kukol [-] , P. Martinček [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] , J. Wollner [-] (15. T. Liška [-] ) , D. Hendrych [-] , D. Ochrana [-] (54. P. Jaksch [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - P. Metelka [-] , M. Marek [-] , L. Marek [-] , J. Němeček [-] - J. Kuric [-] , M. Pražák [-] (58. J. Vondrouš [-] ) , P. Modelský [-] , P. Pizur [-] (73. D. Siažík [-] ) , F. Pražák [-] - R. Modelský [-]

ŽK: 36. P. Elbl . ČK: 60. P. Elbl .
Hráči zápasu: F. Pražák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MEIER Milan - MEIER Mathias (N), VÁCLAVÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.