1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Minerva slaví první výhru, Štítina nadále bez bodu


Branky


0

Štítina šla sice po hodině hry do vedení, ale pak Minerva zápas čtyřmi góly otočila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Ve Štítině změřila síly mužstva, která dosud v tomto ročníku vyšla bodově naprázdno. Po oťukávací čtvrthodině nastřelil v 17. minutě štítinský Štěpán Rohovský tyčku opavské branky a dorážku Patrika Škrocha kryl brankář Jiří Vrána. Zhruba po dvaceti minutách hry začinali mít navrch hosté z Opavy.  Největší šanci hostů má pak Kevin Postřimovský, jehož střelu do šibenice lapá domácí brankář Petr Peterek. Pak do výživné střely hostí skočí domácí obránce Vojtěch Watzlavik a sráží jí na roh. Do kabin se tak jde za bezbrankového stavu. 

Vedení Štítiny Opava otáčí

Po příchodu z přestávkové pauzy zahrozila nejdřívě Opava, když Filip Mužík z pěti metrů promáchl balón. Pak dokonce Opava rozezvučela zvonkohru z domácí konstrukce. Do vedení tak šla Štítina, když se po závaru v pokutovém území natřikrát prosadil Patrik Škroch – 1:0. O chvíli později se v ložence objevil Štěpán Rohovský, ale jeho zakončení bylo nedůrazné. Poté co hosté přežili klinickou smrt, si přímý kop Petra Kavana nešťastně sráží do vlastní kysně Štěpán Rohovský – 1:1. V 73. minutě otočil skóre střetnutí po přihrávce Davida Kříže Filip Mužík střelou asi z pěti metrů – 1:2. Domácí pak rezignovali a hosté je ještě potrestali dvěma přesnými zásahy. V 78. minutě špatně odhlavičkoval míč domácí obránce k opavskému Davidu Křížovi, který byl nekompromisní – 1:3. V samém závěru zápasu se zmocnil balonu Rostislav Škrobánek, který udělal kličku a brankáři a pohodlně skóroval – 1:4.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Ačkoli je skóre dost rozdílné, tak jsme měli dneska k bodům docela blízko. Je to škoda, protože nás čekají dva zápasy venku u velice kvalitních soupeřů!!

FK Slavia Opava
Martin Greipel (trenér): Začátek byl z naší strany strašně nervózní. O poločase jsme si to vyříkali, ale bohužel jsme dostali branku, a málem pak druhou. Naštěstí jsme to pak otočili a připsali si první tři body.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
P. Peterek [-] - P. Kunczik [-] (83. D. Heider [-] ) , J. Holeš [-] , T. Halška [-] , F. Graf [-] , P. Škroch [-] , V. Watzlavik [-] (81. D. Adamčík [-] ) , V. Tomáško [-] , P. Hřivnáč [-] (38. P. Kubánek [-] ) , Š. Rohovský [-] , J. Rohovský [-]

FK Slavia Opava
J. Vrána [-] - A. Kreisl [-] (83. K. Továrek [-] ) , P. Nagy [-] , L. Mařádek [-] , D. Maisel [-] , J. Ihnatišin [-] , T. Matějek [-] , J. Herrmann [-] (11. D. Kříž [-] ) , K. Postřimovský [-] , R. Škrobánek [-] , F. Mužík [-]

ŽK: 38. F. Graf , 52. V. Watzlavik - 31. K. Postřimovský , 53. T. Matějek .
Hráči zápasu: J. Vrána , D. Maisel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - STŘÍLKA Jaromír (N), ČELŮSTKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.