Martin Váleček si proti Dolním Životicím otevřel střelnici


0

Dolní Životice se sice ujaly vedení, ale pak už bylo na hřišti jen jedno mužstvo, a to Otice, které skóre šesti góly otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vedoucí brance otáčejí Otice dvěma góly skóre

Sobotní duel mezi Oticemi a Dolními Životicemi nabídl divákům souboj celků, které ještě letos nezískaly ani jeden bod. Úvod zápasu se povedl lépe Dolním Životicím, které otevřely skóre v 11. minutě Petrem Duškem, kterého vyhledal dlouhý a přesný pas Miroslava Hanáka – 0:1. Otice ale srovnaly účet zápasu ve 20. minutě, kdy našel Ondřej Kurka Martina Válečka a ten z úhlu pálil do horního rohu životické branky – 1:1. O tři minuty později rozjel akci po křídle Filip Paláček, jeho centr poslal z pěti metrů do kysně Martin Váleček a převrátil skóre na stranu domácích – 2:1. 

Otice čtyřmi údery Životice dorazily

Po přestávce už na hřišti jasně dominovaly Otice, které ještě na cestu domů přibalily Životicím další čtyři kousky. V 51. minutě zahrával Ondřej Kurka rohový kop a na přední tyči jej poslal rybičkou do brány Daniel Gorčica – 3:1. Po hodině hry se balon po zmatcích v hostující obraně dostal k Martinu Válečkovi a ten se nerozpakoval a napálil jej do sítě – 4:1. V 79. minutě utekl po kraji Miroslav Byrtus a Martin Váleček zakončil svůj střelecký den čtvrtou brankou – 5:1. Šest minut před koncem se dostal míč po chybě hostující defenzivy k Michaeli Smudovi, který obstřelil hostujícího strážce svatyně Matěje Válka – 6:1. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Otice
Libor Čapec (hráč): Zápas byl ze začátku vyrovnaný, my jsme pak dostali po pěkné akci od hostů první gól. My jsme se ale nevzdali a bojovali dal a do poločasu otočili výsledek příznivě pro nás. V druhem poločase hosté se snažili ještě něco dělat se skórem ale třetí gól od nás si myslím, že je položil a potom už to bylo posledních patnáct minut nájezdy na gólmana hostů. Konečně jsme se dokázali zvednout a vyhrát

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Bylo to jednoznačné utkání, kdy byly Otice lepší úplně ve všech směrech a vyhrály zcela zaslouženě.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KUZNÍK David, SMUDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.