FOTO, VIDEO: Vřesina přetlačila Otice až po přestávce


Branky


39. V. Kocian , 73. P. Boček , 86. M. Boháč (p.) - 28. L. Leifert
0

I Když měla v prvním dějství převahu Vřesina, do vedení šly Otice. Domácí do poločasu stačili vyrovnat. Ve druhém dějství už Vřesina tak patrnou převahu neměla, přesto dala dvě branky a připsala si premiérové vítězství v tomto ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ač měla Vřesina převahu, šlo se do kabin za nerozhodného stavu

V sobotu ve Vřesině se střetla dvě mužstva, která v prvním kole vyšla bodově naprázdno a obě si určitě chtěla napravit reputaci. Vřesina nastoupila od podlahy a v prvním poločase svého soupeře z Otic přitlačila a vypracovala si více šancí. Už v 5. minutě napřáhl na hranici šestnáctky Martin Boháč a brankář Karel Weiss konečky prstů balon vytlačil mimo tři tyče. O dvě minuty později dostala Vřesina možnost kopat pokutový kop, ale tradiční exekutor Vítězslav Čech zaváhal. V 9. minutě se Vojtěch Kocián snažil přelobovat z půlky hřiště hostujícího brankáře, ten však jeho úmysl přečetl a pokus vytlačil mimo bránu. Ve 26. minutě šel sám na brankáře vřesinský Petr Boček, ale pověst kanonýra nepotvrdil. A opět platilo otřepané, nedáš, dostaneš, když Otice podnikly rychlý kontr a Lukáš Leifert otevřel skóre - 0:1. Vřesina vyrovnala až za deset minut, když centr Petra Bočka uklízel hlavou do sítě Vojtěch Kocián - 1:1.

Vřesina rozhodla v závěrečné dvacetiminutovce

Ve druhé části se hra vyrovnala, a ba naopak byli nebezpečnější hosté z Otic. Ti si vypracovali v úvodní dvacetiminutovce druhé půle tři až čtyři nadějné příležitosti, při kterých musel prokázat um domácí brankář Jakub Lampart. Naopak udeřilo na druhé straně, když rozhodující trefu zaznamenal v 73. minutě parádní střelou asi z šestnácti metrů Petr Boček - 2:1. Výhru domácích potvrdil v samém závěru z pokutového kopu Martin Boháč - 3:1. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Vyhráli jsme zaslouženě, kdy převážně v prvním poločase jsme byly lepším týmem a kdyby poločas skončil 4:0 nikdo by se nedivil.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - MEIER Milan, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.