6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov nadělil půltucet


Branky


1. P. Pizur , 13. J. Kuric , 40. P. Pizur , 42. L. Čonka , 69. J. Tkáč , 77. J. Kuric
0

Budišov diktoval po celý zápas tempo hry, a hosté z Litultovic mohli být radí, že neodjeli s větším brankovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti úřadovalo duo Kuric a Pizur

Budišov na začátku sezóny řádil jako černá ruka a Litultovicím nedal prakticky žádnou šanci. Hosté postrádali svou dlouhodobou brankářskou jedničku Kamila Janetzkého, který přestoupil do Zlatník. V brance jej nahradil dorostenec Daniel Böhm, který zažíval neradostnou premiéru, protože se na něj valil jeden útok za druhým. Hned v 1. minutě zužitkoval nezištnou přihrávku Martina Pražáka Pavel Pizur a otevřel skóre zápasu – 1:0. Hned o dvě minuty později na zadní tyči prováhla přihodný okamžik k zakončení Lukáš Čonka a zamířil těsně vedle tyčky. Ve 4. minutě napřáhl z dvaceti metrů Daniel Siažík, ale střela jen těsně lízala pravou tyčku. Běžela třináctá minuta, když dlouhý výkop gólmana Aleše Krásy zpracoval Jan Kuric a uklidil míč pohodlně do kasy – 2:0. Ve 33. minutě se probil do vápna Jan Kuric, nahrál Pavlu Pizurovi, který ale nemířil přesně. Další gólový úder si schoval Budišov na konec poločasu, když Jan Kuric gólově oslovil Pavla Pizura, který hlavou nezaváhal – 3:0. Pak se dostali ke slovu i hosté, když akce vedená Ondřejem Doleželem ze své půlky, kerý přihrál do šestnáctky Martinu Procházkovi, který míč protlacil pod sebe opě Ondřeji Doleželovi, který střílel nebezpečně z první, gólman Aleš Krása však stal na svém místě.  Ve 42. minutě agilní Jan Kuric opět utekl po lajně a naservíroval balon Lukáši Čonkovi, který už věděl kam s ním – 4:0. 

Litultovice na počátku zlobily, ale Budišov přidal ještě dvě branky

Druhý poločas začali hosté hodně aktivně, vytvořili si tlak, přišlo pár nebezpečných střel zpoza šestnáctky. Za zmínku stojí především pěkná dalekonosna střela Stanislava Lebedy, ktera se snesla na břevno. Hosté hru otevřeli a domácí hrozili z rychlých brejků. Hodně aktivní byl po vystřídání domácí Jakub Tkáč.. V 66. minutě nahrál Tkáč Pavlu Pizurovi, který přehodil hostujícího brankáře i s brankou. V 68. minutě nahrál Jan Kuric právě střídajícímu Jakubu Tkáčovi, který pohodlně skóroval – 5:0. V 70. minutě se mohl Jakub Tkáč opět prosadit, ale jeho střele byla branka malá. Brankostroj domácích se zastavil v 77. minutě, když se Jakub  Tkáč probil až do vápna, odkud přihrávkou pod sebe našel Jana Kurice a ten přibalil hostům na cestu šestou branku – 6:0. Závěr utkání se už v pohodě dohrával, a Budišov mohl slavit první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Vyhráli jsme zcela zaslouženě, ale mohlo to být ještě lepší. Podle šancí to klidně mohlo být i 12:0. Ale jsme rádi i za toto a musíme si schovat branky i na další zápasy. Navíc nám chybělo pět hráčů, ale ti, co hráli se semkli a podali výborný výkon.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Jediné pozitivum tohoto utkání bylo, že si zahráli dorostenci. (A nebylo jich málo). Víc nebudu komentovat, abych se náhodou někoho nedotkl.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - P. Metelka [-] (77. M. Týn [-] ) , M. Marek [-] , L. Marek [-] , M. Pražák [-] - A. Levák [-] (82. F. Honeš [-] ) , P. Modelský [-] , P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , D. Siažík [-] (57. E. Machala [-] ) - L. Čonka [-] (59. J. Tkáč [-] ) -

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - R. Cihlář [-] (77. A. Balek [-] ) , P. Fiala [-] , D. Lebeda [-] (86. J. Raschka [-] ) , M. Borč [-] , M. Procházka [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-] (68. P. Gloga [-] ) , O. Beníšek [-] (61. J. Čermín [-] )

ŽK: 12. M. Pražák , 41. D. Siažík .
Hráči zápasu: J. Kuric .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - HENNIG Antonín, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.