R. Buchta 56. (p.)
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly v první čtvrthodině


Branky


56. R. Buchta (p.) - 8. J. Fiedler , 12. P. Vavrečka , 14. R. Kokošek , 52. J. Fiedler
0

Hosté měli skvělý nástup, když po patnácti minutách vedli o tři branky. Na začátku druhé půle přidali čtvrtou a domácí už jen korigovaly z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních patnáct minut rozhodlo o osudu střetnutí

Stěbořice vletěly na soupeře z Hněvošic jako rozdivočelý býk a během čtvrthodiny rozhodly o osudu zápasu. V 8. minutě zahrával rohový kop Michal Kokeš a Jakub Fiedler hlavou usměrnil míč do sítě pohodlně do sítě – 0:1. O čtyři minuty později se situace opakovala, jen s tím rozdílem, že centroval Petr Čavera a balon do sítě doklepával hlavou Pavel Vavrečka – 0:2. Na konci úvodní čtvrthodiny utekl po lajně Pavel Vavrečka a předložil kulatý nesmysl jako na stříbrném podnosu Romanu Kokoškovi a ten domácí zarmoutil potřetí – 0:3. Domácí byli jako opařeni a do konce poločasu se prakticky na nic nezmohli. Stěbořice se uspokojily a poločas v poklidu dohrávaly. Ve 25. minutě přišla pro domácí další rána, zranil se jim brankář Lukáš Hartmann, který sice poločas dochytal, ale ve druhém ho nahradil Bartosz Cojg.

Zápas se v poklidu dohrával

Hned ze startu druhé půle po bratrské spolupráci Fiedlerů, dopravil po nahrávce Martina balon do sítě Jakub – 0:4. Hněvošice snížily v 56. minutě z pokutového kopu. Ten nejdříve zahrával Radek Buchta, ale nedal. Rozhodčí ho však nechal opakovat, a jeho bratranec René Buchta byl tentokrát úspěšnější a stanovil konečný výsledek zápasu – 1:4. Penalta byla nařízena za faul na Pavla Ševiora. V poslední půlhodině zápasu mohly ještě Stěbořice několikrát skóre navýšit. Další šance ale zazdili Michal Kokeš, Roman Kokošek, Jakub Fiedler a Vojtěch Graca. Hněvošice se prezentovaly pouze nepřesnými střelami Jana Stříbného a Pavla Ševiora. Skore se tudíž už nezměnilo a Stěbořice zaslouženě dokráčely k třem bodům. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Úvodní čtvrthodina rozhodla. Nastoupili jsme s velkým respektem, oni na nás vlítli a dali nám tři góly a bylo po zápase. Pak už se to tak nějak dohrávalo. Našim problémem je, že nemáme útok a to se projevilo.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Rozhodli jsme na začátku zápasu, kdy jsme dali branky ze dvou rohů, a pak přidali ještě třetí.Zkraje druhé půle jsme přidali čtvrtou branku. Mohli jsme jich ve druhé půli dát víc, ale neproměnili jsme své šance.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] (46. B. Cojg [-] ) - J. Stříbný [-] , P. Ševior [-] , P. Šafarčík [-] (75. P. Kvita [-] ) , A. Vavřinčík [-] (75. O. Granzer [-] ) , D. Grancer [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , J. Harazim [-] , M. Kotzián [-] (78. P. Bartošík [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , O. Šmalec [-] , R. Kokošek [-] , K. Havlásek [-] (90. F. Otipka [-] ) , P. Vavrečka [-] (78. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , J. Fiedler [-] , P. Čavera [-] , M. Paleta [-] (82. L. Burda [-] ) , M. Kokeš [-] (56. V. Graca [-] )

Hráči zápasu: P. Čavera , M. Fiedler .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - DEDEK Vojtěch, ŽIDEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.