Kobeřice před rekordní návštěvou porazily Otice


Branky


0

Kobeřice na svém pažitu sehrály partii s Oticemi, které loni sestoupily, a díky dvěma přesným zásahům svého soupeře zaslouženě porazily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice dominují a ujímají se vedení

Před rekordní návštěvou přivítaly Kobeřice ve svém domovském stánku Otice, které ještě loni hrály krajsou soutěž. V prvním dějství byly aktivnější Kobeřice, které ohrožovaly hostující branku hlavně z brejků. Při nich se vyznamenal skvěle chytající brankář Marin Vitásek, který tým posílil z Velkých Hoštic. Na němž si vylámal zuby dvakrát agilní Vojtěch Malchárek a jednou David Mrva. Do vedení šli domácí ve 32. minutě, když se po centru do šestnáctky a závaru v ní nejlépe zorientoval Antonín Kubný a uklidil míč k tyči hostující branky – 1:0. Otice se v první půli na nic nezmohly.

Otice měly více ze hry, ale Kobeřice přidaly pojistku

Po přestávce měly více ze hry hostující Otice. Jejich převaha však byla pouze optická a končila před domácím vápnem. Jedinou jejich šanci měl Miroslav Byrtus, který vnikl do vápna, ale jeho střelu skvěle zlikvidoval domácí brankář Jakub Stříbný. Kobeřice hrozily nadále z brejků. Opět se při nich vyznamenal hostující strážve svatyně. V 81. minutě se podařilo domácím výhru pojistit, když přihrávku Antonína Kubného zametl do prázdné branky Vojtěch Malchárek – 2:0. Kobeřice si v závěru výhru pohlídaly a mají tak první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Máme nového trenéra, pod kterým hrajeme jiným stylem. Tolik nájezdu, co jsme měli dneska, jsme snad neměli. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem. Na proměňování šancí musíme zapracovat. Otice jsme k ničemu moc nepustili a vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Otice
David Bukovský (hráč): Máme nový tým, a bylo to vidět. V prvním poločase jsme se vůbec nedostali do hry, a skoro jsme nevystřelili na branku. Kobeřice hrozily z rychlých brejků. Ve druhém poločase jsme byli lepší, ale naše snaha končila před šestnáctkou. Domácí pak z brejku přidali druhou branku a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - T. Mrovec [-] , J. Zbořil [-] , V. Malchárek [-] , D. Mrva [-] (70. R. Hahn [-] ) , R. Stuchlík [-] , A. Kubný [-] , O. Bedrich [-] (60. K. Janiš [-] ) , A. Oberherr [-] (80. P. Ullrich [-] ) , F. Kollek [-] , L. Jašek [-] (86. F. Ohřál [-] )

TJ Otice
M. Vitásek [-] - M. Vitásek [-] , A. Gebauer [-] , O. Kurka [-] (57. M. Byrtus [-] ) , V. Borunský [-] (74. M. Smuda [-] ) , Š. Poštulka [-] (82. L. Grygar [-] ) , D. Gorčica [-] , L. Čapec [-] (87. D. Bukovský [-] ) , J. Slíva [-] (46. T. Kříž [-] ) , M. Váleček [-] , J. Byrtus [-]

ŽK: 69. D. Mrva , 83. K. Janiš .
Hráči zápasu: A. Kubný - M. Vitásek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - PRASEK Beno, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.