4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:00

26.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kostelec doma přehrál Lipovou a bere páté místo


Branky


1

V sobotu 16. června se na hřišti v Kostelci na Hané střetla v posledním kole 1. A třídy, skupiny B, v přímém souboji o páté místo místní jedenáctka s mužstvem Lipové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání vletěli jak uragán, hosté se nestačili divit. Hned v 5. minutě vystřelil k tyči Hruban a Kostelec vedl 1:0. Chvíli na to přidal druhou branku Lužný. A stejný hráč se ve 12. minutě dostal po trestném kopu k vyraženému míči a rozvlnil síť za zády gólmana Vybíhala již potřetí. Po této studené sprše trvalo Lipové až do konce prvního poločasu, než se z třígólového přídělu vzpamatovala. Pokud se jim podařilo zaútočit, pak u toho byl většinou P. Dostál.Ve druhém poločase byla k vidění vyrovnaná partie. Po hodině hry si míč mezi sebou přihrála dvojice P. Dostál – Liška a druhý jmenovaný snížil stav utkání na 1:3. Gólovou tečku za zápasem udělal v 86. minutě po rohovém kopu Móry. Díky vítězství se tak Kostelec umístil v konečné tabulce na pátém místě. Za zmínku ještě stojí, že jedním z asistentů hlavního rozhodčího byla osmnáctiletá slečna a nepočínala si špatně.

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ FC Kostelec na Hané
J. Vítek [-] - A. Móri [-] , J. Vinklárek [-] , I. Grepl [-] , D. Preisler [-] (89. T. Jurník [-] ) , M. Lužný [-] (58. L. Baláš [-] ) , D. Hruban [-] , O. Navrátil [-] (79. M. Kastner [-] ) , O. Chytil [-] , J. Holoubek [-] , M. Synek [-] (70. J. Juračka [-] )

SK Lipová
R. Vybíhal [-] - M. Takáč [-] , F. Žilka [-] , M. Moštěk [-] , R. Petržela [-] - M. Dostál [-] , J. Jamrich [-] , P. Novák [-] (36. P. Růžička [-] ) , D. Výmola [-] - P. Dostál [-] , M. Liška [-]

ŽK: 73. A. Móri .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Hampl Evžen - FORAL Lukáš, ČAMPIŠOVÁ Natálie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.