2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V duelu na jaře neporažených uspěly domácí Určice


Branky


3

V sobotu 21. dubna od 16.00 hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno mistrovském utkání, 18. kola 1. A třídy, skupiny B, olomouckého krajského fotbalového svazu, ročníku 2017-2018, ve kterém domácí hostili mužstvo Sokola Opatovice. Střetla se dvě mužstva, která na jaře ještě neztratila ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl vyrovnaný, obě mužstva měla míč na kopačkách zhruba stejně často. Gólovou šanci hostujícího mužstva v prvním poločase měl v 25. minutě Strnadel, ale jeho střela skončila mimo branku. Největší problémy Opatovické obraně dělal útočný hrot domácích Holčák. Po půl hodně hry se uvolnil podél dvojice obránců a vystřelil ke vzdálenější tyči. Gólman tuto střelu za svá záda nepustil. Chvíli na to míč  z kopačky stejného hráče skončil jen několik decimetrů vedle branky. V 41. minutě již byl Holčák úspěšný. Uvolnil se také díky tomu, že obránce, který jej střežil podklouzl, a na jeho střelu k tyč již byl brankář krátký - 1:0.

 

Po změně stran očekávala hrstka diváků tlak Opatovic. Jenže, ten nepřišel. Hosté sice byly zejména ze standardních situací nebezpeční. Po hodině hry, po rohovém kopu Klvani, dokonce dostali míč do určické branky, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. Definitivní rozuzlení zápasové zápletky přinesla 87. minuta. Po nahrávce O. Halouzky do malého vápna se jeho bratr Petr trefil perfektně - 2:0. Utkání tak skončilo domácím zaslouženým vítězstvím. Škoda, že se na tento zápas dvou na jaře neporažených mužstev přišlo podívat pouze 42. diváků.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Menšík [-] - P. Zbožínek [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , S. Hejduk [-] , P. Halouzka [-] , O. Halouzka [-] , J. Holčák [-] (65. V. Krajíček [-] ) , T. Menšík [-] , M. Bureš [-] (46. M. Mohelník [-] ) , J. Adamec [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ SOKOL OPATOVICE
O. Vinklárek [-] - J. Zela [-] , P. Strnadel [-] , M. Kurfürst [-] (76. J. Bělík [-] ) , T. Klvaňa [-] , M. Strnadel [-] , D. Krumpolc [-] , M. Gerhard [-] , D. Novák [-] , M. Rolinc [-] , D. Sigmund [-]

Počet diváků: 42. Rozhodčí: Straka Michal - LANGHAMMER Luděk, PERUTKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích