Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice rozhodly o své výhře nad Protivanovem už v první půli


Branky


0

V sobotu 21. října od 14.30 hodin bylo v Určicích odehráno utkání 1. A třídy mezi místním Áčkem a mužstvem SK Protivanov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednalo se o poslední podzimní utkání na hřišti v Určicích.  Vstup do utkání vyšel domácím na 100%. Hned ve 2. minutě se trefil do sítě O. Halouzka a Určice vedly - 1:0. V dalším průběhu měli navrch hosté. Z trestného kopu a z následujících dvou rohových kopů úspěšní ještě nebyli. Ovšem ve 12. minutě Musil stav utkání srovnal. Pěkná akce se zrodila ve 24. minutě. Po levém křídle pronikl až do blízkosti brankové čáry Hanzelka, poslal přesný centr na bližší tyč P. Hanzelkovi a ten obloučkem přehodil hhostuícího gólmana Pitáka - 2:1. Chvíli na to vedly Určice již 3:1. Z hranice velkého vápna vystřelil Dračka, hostující obránce míč nešťastně tečoval a ten skončil v síti. V závěru prvního poločasu si na hranici velkého vápna zpracoval míč Dračka a zvýšil vedení svého mužstva již na 4:1. Po přestávce  se hosté i přes nepříznivý stav snažili s výsledkem něco udělat. Ovšem určická obrana fungovala dobře. Nejblíže ke vstřelení gólu byl hostující hráč Musil, ale z 5 metrů přestřelil branku a v 76 minutě také Milar, jehož střelu z trestného kopu vytlačila obrana na roh. V herně vyrovnaném druhém poločasu nakonec žádná branka nepadla a tak se domácí mohli radovat ze zaslouženého zisku bodů.

  AUTOR: Lubomír Kaprál


Sestavy


TJ Sokol Určice
P. Števula [-] - S. Hejduk [-] , P. Vodák [-] , J. Hanzelka [-] , O. Halouzka [-] (78. T. Menšík [-] ) , P. Halouzka [-] , J. Dračka [-] (58. M. Šnajdr [-] ) , M. Mohelník [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Protivanov
M. Piták [-] - M. Pospíšil [-] , M. Grmela [-] (74. R. Sedlák [-] ) , P. Musil [-] (56. T. Mudroch [-] ) , T. Sekanina [-] (86. Z. Pospíšil [-] ) , A. Dvořák [-] , R. Kropáč [-] (66. V. Nejedlý [-] ) , D. Sedlák [-] , O. Milar [-] , F. Pospíšil [-] (57. T. Pospíšil [-] ) , M. Sedlák [-]

ŽK: 25. M. Mohelník - 84. V. Nejedlý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ANTONÍČEK Ivo - PETRÁSEK Jan, BAŠNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.