3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plumlov nedovolil Určicím ani čestný gól


Branky


0

V sobotu 1. října bylo na hřišti v Plumlově odehráno utkání 9. kola 1. A třídy. Soupeřem místní jedenáctky byli hráči Sokola Určice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plumlovu se vstup do tohoto ročník vůbec nevydařil. Po prvních čtyřech kolech neměli ani bod a skóre  2:23! Jenže v následujících čtyřech kolech byly pro změnu vždy úspěšní. Vstup do tohoto utkání vyšelUrčicím velmi dobře. Měli míč častěji na kopečkách a do ničeho domácí nepouštěli. Bohužel mimo tří rohů, jednoho nastřeleného břevna a jedné zdařilé střely Hejduka, se kterou si brankář poradil, hosté z převahy nic více nevytěžili. A tak pro ně bylo kruté, když v 18. minutě po rohovém kopu zakončoval hlavou Klváček a míč po odrazu od tyče skončil v určické sítě 1:0. Po vstřeleném gólu byla hra až do poločasu  vyrovnaná. Obě mužstva měla po jedné vyložené šanci. V 25. minutě hostuící P. Halouzka vystřelil od brankové čáry, ale míč proletěl malým vápnem a skončil v zámezí. Chvíli na to na druhé straně vykopával obránce míč z brankové čáry. Po změně stran domácí ovládli hru, v 56. minutě po rohovém kopu prostřelil Spáčil klubko hráčů pohybující se v malém vápně a zvýšil vedení svého mužstva na 2:0. Od tohoto okamžiku hráli domácí hráči co potřebovali a pozorná obrana hosty do úspěšného zakončení nepustila. Když v 78. minutě vstřelil Spáčil třetí branku Plumlova, bylo o výsledku utkání rozhodnuto. Určickým hráčům dělalo problémy trefit soupeřovu branku. Za celý druhý poločas mezi tři tyče vystřeli pouze jednou a to až v poslední minutě utkání a pouze do míst kde stál gólman. A tak se domácí mohli po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího zaslouženě radovat ze zisku tří bodů.  

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Plumlov
D. Simandl [-] - M. Vysloužil [-] (84. R. Bureš [-] ) , J. Kiška [-] (53. V. Kotlán [-] ) , M. Fabiánek [-] - P. Matoušek [-] , J. Hrstka [-] , A. Klváček [-] (86. O. Voráč [-] ) , M. Zabloudil [-] (78. J. Křupka [-] ) , L. Ševcůj [-] - A. Hladký [-] (88. P. Voráč [-] ) , M. Spáčil [-] -

TJ Sokol Určice
P. Števula [-] - S. Hejduk [-] , O. Halouzka [-] , V. Krajíček [-] (82. M. Mohelník [-] ) , P. Halouzka [-] , F. Plajner [-] (82. M. Bureš [-] ) , J. Dračka [-] (64. P. Mlčoch [-] ) , T. Menšík [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-] (46. M. Šnajdr [-] )

ŽK: 41. L. Ševcůj , 52. M. Fabiánek , 77. M. Zabloudil .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: BOHÁČ Petr - MOTAL Radek, BORŮVKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.