Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čechovice se ještě v závěru bály, ale o tři body nepřišly


Branky


0

V 6. kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Čechovicích domácí jedenáctka proti hráčům z Lipové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli míč na kopačkách častěji domácí hráči. Svoji převahu dokázali vyjádřit jedinou brankou. Po půl hodině hry, po rohovém kopu si obrana Lipové dokázala poradit s dobře mířenou hlavičkou, míč se však odrazil k Lakomému, který se trefil k tyči – 1:0.

 

Po změně stran udávala tempo hry Lipová. Zkoušela se prosadit ze standardních situací, střelami z dálky, nebo nakopávalA míče do velkého vápna. Vytvořila si několik gólových šancí, ale brankář Polák si se všemi střelami dokázal poradit. V 75. minutě sice již byl překonán, ale na brankové čáře u tyče jej zastoupil obránce a vytěsnil míč na roh.

 

Čechovice ve druhém poločase ohrožovaly hostující branku pouze z brejků a jeden z nich se jim v 83. minutě podařil přetavit v gól. Po levé křídle unikl Hatle, poslal přesný centr do velkého vápna na volného Zatloukala a domácí vedli 2:0.

 

Ani za tohoto stavu nevhodili hosté flintu do žita a v 89. minutě snížili Žilkou na  1:2. A snažili se i nadále. Na vyrovnání stavu jim však již nezbyl čas i přesto, že hlavní rozhodčí k normální hrací době přidal pět minut.

AUTOR: Lubomír Kaprál 



Sestavy


TJ Sokol Čechovice
J. Polák [-] - B. Chmelík [-] , J. Veselý [-] , T. Zatloukal [-] (90. O. Frys [-] ) , J. Walter [-] , P. Haluza [-] , O. Maděrka [-] , M. Hatle [-] (90. J. Klváček [-] ) , T. Lakomý [-] , T. Novák [-] , L. Koláček [-]

SK Lipová
R. Vybíhal [-] - F. Žilka [-] , R. Štěrba [-] - M. Vybíhal [-] , J. Jamrich [-] , P. Novák [-] , D. Drexler [-] , M. Takáč [-] - P. Dostál [-] , M. Liška [-] , F. Hýbl [-] (75. P. Růžička [-] )

ŽK: 72. T. Zatloukal - 2. R. Štěrba .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: OULEHLA Miloslav - HEGER Michal, MATULÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.