P. Vodák 75. (p.)
O. Halouzka 89.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí proměnili jen jednu ze dvou penalt, přesto uspěli


Branky


75. P. Vodák (p.) , 89. O. Halouzka
0

V sobotu 9. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 6. kola 1.A třídy. Určické áčko hostilo mužstvo Sokola Dub nad Moravou. Jednalo se o souboj sousedů v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér domácího mužstva se musel v tomto zápase obejít bez dvou hráčů základního kádru, kteří byli vyloučeni v minulém kole a dostali stop na jedno utkání. První poločas byl herně vyrovnaný. Ve 20. minutě fauloval hostující brankář ve velkém vápně Halouzku a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Jeho neúspěšným exekutorem byl Menšík. Brankář vystihl směr střely a míč za svá záda nepustil. Po změně stran měli mírně navrch domácí.

 

V 71. minutě nastřelili hosté tyč, míč se odrazil ke zcela volnému Šálkovi a ten rozvlnil síť za zády brankáře Hýbla. Gól nebyl uznán pro postavení mimo hru. Chvíli na to si v rozporu s pravidly počínala ve velkém vápně obrana Dubu, faulovala Slezáka a byla z toho druhá penalta. Míč si tentokrát na značku pokutového kopu postavil kapitán Vodák a nedal gólmanovi Pospíšilovi šanci – 1:0. Závěr utkání byl plný nervozity.

 

Definitivní rozuzlení přišlo v 88. minutě. V malém vápně se prosadil Halouzka a dotlačil míč podruhé do hostující branky. Domácí se tak mohli poprvé v tomto soutěžním ročníku těšit ze zisku tří bodů.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - P. Vodák [-] , R. Paul [-] , O. Halouzka [-] , S. Hejduk [-] (85. M. Šnajdr [-] ) , J. Dračka [-] , M. Trajer [-] (10. V. Krajíček [-] ) , T. Menšík [-] (89. P. Vajdík [-] ) , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Dub nad Moravou
Š. Pospíšil [-] - Z. Rychlý [-] , J. Došlík [-] , J. Kaiser [-] - P. Doseděl [-] , J. Hronek [-] (70. J. Pazdera [-] ) , J. Šálek [-] , D. Hrabal [-] - P. Rychlý [-] , Z. Hradil [-] (76. M. Fiala [-] ) - M. Krempl [-]

ŽK: 85. M. Šnajdr - 66. P. Doseděl .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: JURČÁK Milan - JUŘÁTEK Jiří, PODHAJSKÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.