Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

--

FOTO: Derby rozhodly ve prospěch Mostkovic až penalty


Branky


60. V. Dadák - 20. P. Haluza (p.)
0

V 5 kole 1.A třídy nastoupila na hřišti v Mostkovicích domácí jedenáctka proti hráčům z Čechovic. Jednalo se o okresní derby mužstev jejichž hřiště se nachází pouhé 2 km od sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil hostujícím hráčům. Ovšem ze své převahy vytěžili pouze rozehrávání několika standardních situací. Ve 20. minutě zahrál nešťastně rukou na hranici velkého vápna stopér domácího mužstva Chmelař. Hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. Jeho exekutorem byl kapitán hostujícího mužstva Haluza a bezpečně jejproměnil.

 

V 32. minutě na hřišti vzplály emoce. Mostkovický hráč Kazda již podruhé hrubě fauloval za což viděl žlutou kartu. V přerušené hře pak ještě hostující hráč Novák srazil protihráče na zem, což bylo rovněž ohodnoceno žlutou kartou. V závěru prvního poločasu mohli hosté navýšit své vedení, kdy po rohovém kopu mířila Waltrova hlavička těsně mimo.

 

Po změně stran byly i nadále častěji u míče hráči Čechovic. To platilo do 60. minuty ve které se domácím podařilo vyrovnat. Na centr z levého křídla si naběhl Dadák a jeho střela zhruba ze značky pokutového kopu skončila v síti. Od tohoto okamžiku se hra vyrovnala. Vzhledem k tomu, že do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího již branka nepadla, přišla na řadu střelba ze značky pokutového kopu. V ní byly o jednu branku úspěšnější domácí a proto získali dva body, Čechovice pouze jeden.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Mostkovice
M. Lukáš [-] - T. Kazda [-] , J. Bureš [-] (46. R. Hanák [-] ) , J. Doseděl [-] , V. Dadák [-] , L. Zapletal [-] , M. Vojtíšek [-] , M. Šlambor [-] , V. Vojtíšek [-] (83. J. Křišťan [-] ) , O. Milar [-] , M. Chmelař [-]

TJ Sokol Čechovice
J. Polák [-] - T. Zatloukal [-] , J. Walter [-] , P. Haluza [-] (70. J. Klváček [-] ) , O. Maděrka [-] , M. Hatle [-] , T. Lakomý [-] , F. Kolečkář [-] (74. J. Veselý [-] ) , T. Novák [-] , L. Koláček [-] , Š. Hanák [-]

ŽK: 32. T. Kazda - 32. T. Novák , 41. T. Zatloukal , 61. P. Haluza .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Šebesta Vratislav - LANGHAMMER Luděk, HAMPL Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.