3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice měly více ze hry, ale radovaly se až po penaltách


Branky


0

V sobotu 26. srpna od 16.30 hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 4. kola 1.A třídy. Střetla se místní jedenáctka s mužstvem FK Němčice nad Hanou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiříček srovnal

 Určice vstoupily do utkání aktivněji než soupeř. Již ve 3. minutě se dostával do gólové šance Šnajdr, ale brankář vyběhl a byl u míče dřív. Ve 12. minutě rozehrával trestný kop Menšík, našel hlavu P. Halouzky a míč skončil v náručí brankáře. Chvíli na to hlavičkoval opět P. Halouzka, ale ani tentokrát z toho gól nebyl. Pěkný fotbalový moment předvedl ve 26. minutě P. Halouzka, prokličkoval se mezi trojicí obránců a vystřelil.

 

Brankář Tomek vytěsnil míč na roh. Po rohu si u zadní tyče počíhal Zelina a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Hosté v prvním poločase branku Určic ohrožovali jen výjimečně. Jenže v 36. minutě měla dvojice hostujících hráčů před sebou pouze jediného obránce a počínali si skvěle. Finální přihrávku dorážel do odkryté branky Jiříček - 1:1. 

Určice se radovaly po penaltách

Po změně stran ve 46. minutě šokoval domácí příznivce Chlud, který z několika metrů prostřelil gólmana Menšíka a Němčice vedly 2:1. Za daného stavu začali hosté urputně bránit a zdržovat. Tahle taktika jim vycházela do 65. minuty, kdy se k míči na levé straně pokutového území dostal O. Halouzka a jeho střela ke vzdálenější tyči rozvlnila síť za zády brankáře Tomka - 2:2.

 

I v dalším průběhu hry byly aktivnější Určice, ale vsítit další branku se jim již nepodařilo. Utkání skončilo nerozhodně a na řadu přišla střelba pokutových kopů. V nich byly úspěšnější Určice a proto získaly 2 body. Skórovaly 4x, hosté pouze 2x.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Menšík [-] - O. Halouzka [-] , P. Halouzka [-] , M. Šnajdr [-] (46. M. Trajer [-] ) , F. Plajner [-] , T. Menšík [-] , M. Mohelník [-] (63. V. Krajíček [-] ) , M. Bureš [-] (89. J. Dračka [-] ) , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

FK Němčice
M. Tomek [-] - J. Svozil [-] , M. Jiříček [-] , P. Řezáč [-] (58. O. Tomek [-] ) , O. Vévoda [-] (66. M. Ruber [-] ) , J. Horák [-] , Z. Spiller [-] , L. Chlud [-] , P. Vejvoda [-] , J. Navrátil [-] , M. Navrátil [-]

ŽK: 66. T. Menšík , 75. J. Frehar - 55. P. Řezáč .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: HUBENÝ Lukáš - LIZNA Oldřich, MAJER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.