Posílené Chrastavské béčko nestačilo na kvalitní Lokomotivu


Branky


0

Zápas nabídl kvalitní fotbal z obou stran...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první zahrozilo posílené Chrastavské béčko a z první větší šance dokázalo vstřelit branku po centru ze strany si nepříliš umístěnou hlavičku Cušníra srazil do vlastní branky hostující stoper - 1:0 pro domácí.Lokomotiva hrozila rychlými brejky po křídlech,ale v koncovce to drhlo.

 

Domácí borci zase nevyužili dvě dobré šance, nejprve slabě vystřelil jeden z hráčů a poté Chrastavské bodlo z pár metrů netrefilo branku.Na to se nemohl dívat Českolipský Sedláček a po odraženém míči po standartní situaci parádní ranou spoza vápna srovnal - 1:1! Kvalitní kombinace domácích dělala hostům velké problémy hlavně ve středu obrany a po jednom z propadlých balónů nezadržitelně zakončoval bombou Uzel - 2:1!Lokomotiva přidala a defenzíva domácích nevěděla kam dřív skočit, Lebduškovu hlavičku ještě domácí brankář dokázal vyrazit,ale na pohotovou dorážku Pospíšila už byl krátký - 2:2!

 

Do druhé půle opět dobře vstoupili Chrastavští a potrestali ospalou obranu hostí jmenovitě Kos na 3:2!Hra se přelévala a k vidění byla spousta dobrých akcí,po jedné z nich našel Horáček skvělou přihrávkou kanonýra Lokomotivy Pospíšila a ten srovnal na - 3:3! Když oba týmy nebyly schopny proměnit své šance zápas směřoval k remíze,ale chvíli před koncem zachyboval domácí gólman a malou domů špatně trefil a rychlonohý Horáček neměl problém trefit prázdnou branku a přibalit hostům na cestu zpět do České Lípy tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Česká Lípa
Tomáš Fišer: Vzhledem k tomu, že jsme celý zápas dotahovali tak bychom brali i bod a tři jsou zlaté. Dnes odmakaný zápas se skvělou útočnou fází od nás - takže spokojenost..



Sestavy


TJ Spartak Chrastava
A. Zoul [-] - A. Cušnír [-] , J. Průša [-] , L. Uzel [-] , J. Kyncl [-] , L. Jahoda [-] (46. M. Tajbr [-] ) , M. Novák [-] (81. A. Stránský [-] ) , P. Kos [-] (76. J. Louda [-] ) , J. Mareček [-] , A. Vávra [-] , J. Martínek [-]

TJ Lokomotiva Česká Lípa
T. Fišer [-] - R. Lupoměský [-] (66. D. Plachý [-] ) , L. Zlatníček [-] , V. Sedláček [-] , P. Lebduška [-] , O. Pospíšil [-] , V. Česenek [-] , M. Horáček [-] , J. Beneš [-] (81. P. Lebduška [-] ) , T. Karas [-] , D. Kliment [-]

ŽK: 48. J. Průša .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Urbánek Tomáš - ZBOROŇ Petr, ŘEZNÍČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.