FOTO: Českolipská Lokomotiva si body se Žandovem rozdělila


Branky


0

Jak utkání probíhalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Úvod patřil domácím hráčům,nejprve se řítil sám na branku Žandova Pospíšil, ale zvolil špatné zakončení, se kterým si hostující Košťák bez problému poradil. Jak na to ukázal svému stašímu spoluhráči mladík Plachý, který si zpracoval balón na vápně a nekompromisní ranou po zemi otevřel skóre 1:0 v sedmé minutě! Místo toho, aby to domácí borce nakoplo, začali kupit chyby v defenzívě a Žandovští začali přebírat otěže.Několik příležitostí hostů zlikvidoval domácí brankář Podešva,ale na výstavní bombu z 28 metrů Šlechty už byl krátký - 1:1! Lokomotiva byla v křeči a hosté zlobili častými pokusy o zakončení ze všech možných pozic.Chvíli před poločasem propadl centr Žandovských na zadní tyč,kde už střelec Šlechta neměl problém uklidit míč do sítě na poločasových 1:2 pro Spartak! 

Druhá půle byla o dobývání hostující defenzívy a Žandov se spoléhal na rychlé protiútoky v podání Džudži se Šlechtou. Lokomotiva sice kombinovala, ale jen kolem půlící čáry a byla znát absence několika jejich hráčů základní sestavy. Zápas ubíhal, ale žádná větší šance nepřicházela ani na jedné straně, domácí vsadili vše na jednu kartu a tou byl útok! A vyplatilo se. Na míč za beky naběhl Pospíšil, byl u míče dřív než brankář hostí a podél něj horko težko míč doklopýtal do sítě na 2:2! Hosté v závěru ještě vstřelili branku,ale ta pro ofsajd neplatila a tak zápas skončil plichtou!



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa
Tomáš Fišer: "Nakonec spravedlivá remíza... Doma jsme chtěli vyhrát což se bohužel nepovedlo,musím uznat,že Žandov se ukázal jako bojovné mužstvo praktikující jednoduchý fotbala remíza spravedlivá.Pro nás je nakonec ten bod dobrý,když se nám podařilo srovnat až v závěru."




Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - D. Kosťun [-] (81. V. Volejník [-] ) , O. Pospíšil [-] , D. Plachý [-] (46. P. Lebduška [-] ) , V. Česenek [-] , R. Lupoměský [-] , V. Sedláček [-] , M. Horáček [-] , L. Zlatníček [-] , T. Karas [-] , D. Kliment [-]

TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - V. Pluhař [-] , P. Boháč [-] , P. Jánský [-] - O. Džudža [-] , M. Bango [-] , J. Lhotka [-] , P. Štrupl [-] (79. T. Miko [-] ) - K. Vodný [-] , M. Šlechta [-] - J. Jánošík [-]

ŽK: 64. M. Šlechta .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Bahník Martin - VRTAL Bohumil, MAREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.