Vaňov zvládl přetahovanou s Valtířovem


Branky


0

Rozhodnuto bylo zkraje druhého poločasu, kdy padly hned tři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas z pohledu hostů

Ve čtvrtek 28. září cestujeme do Valtířova, kde jsme v rámci odloženého prvního kola odehráli zápas s místním Spartakem. Po minulém výprasku na tomto hřisti, byla vidina bodů ještě větší. Jak Valtířov známe, tak bylo jasné, že to nebude fotbalové utkání, které by vyhledávalo oko diváka, ale tvrdý boj. Náš cíl, vlítnout na soupeře od první minuty vyšel a první vážnejší akce skončila hned v první minutě gólem. Pěknou kombinaci vytáhl Míra Zeman společně s Bóďou Stakičem a naservírovali míč Kubovi Palečnému před bránu, jenž se nemýlil – 0:1.

 

Po prvním gólu následovala oboustraná nakopávaná s šancemi na obou stranách, ovšem skóre se měnilo až ve 34té minutě. Valtířovský Dvořák dlouhým balonem za obranu vyzval do náběhu Slezáčka, který se po minutém odkopu Honzy Čonky dostal do samostatného průniku a pod Kubou Dvořákem vyrovnal na 1:1. Do konce poločasu bylo aktivní spíše domácí mužstvo, ale nedokázalo svůj nápor přeměnit v rozdílovou branku. První poločas tedy skončil výsledkem 1:1.

 

O přestávce bylo v naší kabině poměrně hlučno a do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit stejně jako do prvního – vlítnout na soupeře a rychle udeřit. Po 5ti minutách se nám to povedlo, domácí obraně utekl Palečný a prudkou ranou pod víko nedal golmanovi šanci. Soupeře tento gól probral a zvýšil aktivitu směrem dopředu, což se mu také vyplatilo. Na dlouhý aut jednoho z domácích si naběhl Veis a střelou k levé tyči vyrovnal.

 

Za 6 minut se skóre měnilo znova, Palečný utekl domácím stoperům, poslal střilený centr na zadní tyč, kde čekal Bóďa Stakič a ten doklepl míč do brány – 2:3. Po rozdílovém gólu začal do naší obrany soupeř aktivně bušit a ta nátlak vydržela se štěstím, i za pomocí hraničních zákroků. Dobrými zákroky nás podržel i Kuba Dvořák a přiničil se o konečné výhře 2:3. Odčinili jsme jarní porážku a naopak jsme potvrdili domácí výhru s Velkým Březnem.

 

Hráč utkání : Jakub Palečný

 

V sobotu nás čeká od 16:30 na umělé trávě Kamenný Vrch tým SKP Sever. Tento zápas nabízí kvalitní okresní fotbal, proto neseďte doma a doražte nás podpořit !!!

 

Autor: Martin Růžička



Sestavy


TJ Spartak Valtířov
M. Dvořák [-] - V. Jackel [-] , M. Lízr [-] , D. Šumpík [-] , J. Kratochvíl [-] , J. Sůva [-] , Š. Slezáček [-] , J. Levinský [-] , D. Šumpík [-] , V. Tuzar [-] , P. Dvořák [-]

TJ Vaňov
J. Dvořák [-] - V. Budka [-] , B. Stakič [-] , L. Rytíř [-] , J. Palečný [-] , M. Zeman [-] , M. Růžička [-] , M. Pěč [-] , L. Caninec [-] , P. Sýkora [-] , J. Čonka [-]

ŽK: 75. J. Stoklasa , 88. J. Kratochvíl , 89. D. Veis - 63. M. Růžička , 67. J. Vrba .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Prekop Štefan - BECHYNĚ Jáchym, KALINA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.