Rezerva Modlan brala proti Bořislavi druhou výhru


Branky


3. P. Jindřich (p.) , 8. R. Lugár , 12. M. Janota , 19. V. Pergler , 64. V. Pergler , 86. L. Bažant - 18. O. Hovorka , 23. O. Hovorka , 54. J. Červ , 88. L. Naštický (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vlétli domácí daleko lépe než hosté. Již ve 3. minutě si pro faul ve vápně došel Janota, míč si postavil Jindřich a otevřel skóre zápasu. O pár minut později to bylo už o dvě branky, když se do náběhu dostal Janota a našel volného Lugára, který se nemýlil. Ani ne po čtvrt hodině hry to bylo 3:0, když si Vašek Pergler zpracoval dlouhý míč letící za obranu, který následně přihrál Janotovi, jenž uklidil míč po zemi k tyči. Hosté dokázali snížit v 18. minutě na 3:1, když si dlouhý míč za obranu zpracoval Hovorka. Domácí však vzápětí zvýšili svůj náskok, a to kokrétně Pergler, který dostal přihrávku od Lugára a pravačkou umístil míč k tyči. Hostující Hovorka byl i u druhé branky, když se po závaru před brankou dostal k míči a snížil na 4:2. Do druhého poločasu vstoupila Bořislav mnohem lépe, a to když si Červ zpracoval míč letící za obranu a vystřelil, což znamenalo snížení o pouhý jeden gól. O 10 minut později vstřelil svůj druhý gól zápasu domácí Pergler, který si naběhl na Ludíkovu přihrávku a prostřelil brankáře mezi nohama. 4 minuty před koncem zápasu se dostal k míči Lukáž Bažant, se kterým šel sám na brankáře a nemýl se. Konečný výsledek 6:4 upravil hostující Naštický z penalty.

 

odkaz: http://tjbanikmodlanybecko.webnode.cz/l/prvni-domaci-utkani-skoncilo-vyhrou/



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mráz Lukáš - UMON Jiří, ŠTELCIG Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.