1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

24.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodl tradiční střelec Hodulák


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odkaz na video z utkání:

 

https://www.youtube.com/watch?v=EaKaAOwnsr0

Hned od první minuty bylo vidět, že se bude jednat o velmi vyrovnané utkání. Hosté dobře bránili v bloku a snažili se hrozit z brejkových situací. Hostům se tato taktika dařila, ale chyběla lepší finální fáze. Domácí se snažili hrát kombinační fotbal, který přinesl nějaké šance, ale za první poločas žádnou branku. První poločas tedy skončil 0:0.

V druhém poločase pokračovalo podobné tempo hry. V 60. minutě využil drobného zaváhání v hostující obraně Hodulák a poslal svůj tým do vedení 1:0. Postupně začali hosté hrát na vyšší riziko a v posledních minutách domací tým zavřeli před vápnem. Hosté kopali několik rohových kopů, po kterých si vytvořili nadějné šance, ale žádnou branku to nepřineslo. Domácí nakonec uhájili své vedení a zvítězili 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čechovice B
Pavel Gréza (trenér Čechovice "B": Bylo to oboustranné rozhárané utkání, hráli spíše na brejky, ale bez nějakých vážnějších šancí. V posledních pěti minutách měli hosté po sérii rohových kopu měli dvě šance, které ale nedali. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Bilík.

Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): Odehráli jsme nejlepší venkovní utkání jara, kluci si uvědomili vážnost situace, že potřebují už konečně zabrat a odehráli dobré utkání. První poločas jsme si vytvořili několik šancí z brejků, bohužel jsme to nedotáhli do konce. Poločas skončil 0:0. V druhém poločase jsme byli opět aktivní, ale bohužel přišla menší chybička a soupeř nás potrestal a vstřelil branku. V závěru jsme měli ještě tlak, ale chybělo nám štěstí. Tomuto zápasu by více slušela remíza. Byl to vyloženě remízový zápas. Měli jsme více šanci, ale bohužel se hraje na góly a soupeř dal jednu a mi žádnou. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Škoda.



Sestavy


TJ Sokol Čechovice B
D. Klimeš [-] - E. Drešr [-] , J. Antoníček [-] , L. Šťástný [-] , M. Prášil [-] - J. Klváček [-] , T. Bilík [-] , P. Hodulák [-] , O. Frys [-] - P. Nakládal [-] , B. Chmelík [-]

Sokol Olšany
M. Uhřík [-] - L. Rokyta [-] , M. Miška [-] , J. Procházka [-] , P. Vysoudil [-] - T. Poláček [-] (73. J. Hrbata [-] ) , F. Soldán [-] , J. Škoda [-] , J. Antoníček [-] - J. Hošák [-] , A. Pospíšil [-] (70. J. Mazal [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.