2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama ve Smržicích, které rozhodly až pokutové kopy


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání Přemyslovice soupeře zatlačily a dokázaly si vypracovat dobré šance, které nebyly dotaženy do konce  Ve 23. minutě dostal Vaca do vedení domácí tým 1:0 po přihrávce Kotlára. Následně se hra vyrovnala, ale hosté po nacvičeném signálu vyrovnali na 1:1, kdy po přihrávce Grulicha přeloboval brankáře Pírek. Už se zdálo, že zbytek poločasu se dohraje na remízu, ale domácí v poslední minutě dobře zakombinovali a Martiňák dostal opět Smržice do vedení 2:1. Tímto výsledkem skončil první poločas.

V druhém poločase se vyskytovaly šance na obou stranách. Robin Kotlár se řítil sám na brankáře a neuspěl a o chvíli později si to zopakoval, ale místo střely volil přihrávku, která byla do ofsajdu. Na straně hostů měl velkou šancí Cita, kdy v samostatném úniku ho vychytal Martínek a v 75. minutě neuspěl ani Grulich, který v samostatném úniku těsně minul. Hosté postupně začali více riskovat až to vyvrcholilo v posledních minutách, kdy šli do vápna všichni hráčí. V 90. minutě po centru vyrovnal krásnou hlavičkou Jan Konečný, který se trefil pod břevno a nedal brankáři šanci 2:2. O utkání museli následně rozhodnout pokutové kopy.

Penalty byly velmi zajímavé, ne všichni hráči pokutový kop proměnili a penalty dospěly až do šěsté série, kde nejprve proměnil Sláma a naopačné straně Gottvald přestřelil a hosté se mohli radovat se zisku bodu navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Smržice
Jiří Přikryl (trenér Smržic): Oba týmy měli v úvodu několik šancí. Hosté byli na míči v prvním poločase častěji. V druhém poločase se to vyrovnalo. Bohužel jsme neproměnili nějaké brejkové situace a v 90. minutě jsme byli potrestání. Nejlepším hráčem byl Kalandřík a také Vaca.

Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic): My jsme v úvodu soupeře přehrávali, ale doplatili jsme opět na naše neproměňování šancí a byli jsme potrestání. Následně se hra vyrovnala a po pár šancích jsme po nacvičeném signálu vyrovnali. Poločas se zdál, že skončí remízou, ale přišel trest v závěru poločasu jsme inkasovali. O přestávce jsme si řekli, jak to chceme hrát. V druhém poločase to bylo vyrovnané oba soupeři měli zhruba stejně šancí, měli jsme ještě samostatné úniky, patnáct minut před koncem jsme začali hrát vabank. Nakonec jsme vyrovnali v závěru. Myslím si, že pro nás je výsledek dobrý, ikdyž jsme dnes ztratili bod, ale v 90. minutě jsme ho získali a penalty jsou loterie. Dnes to byl kolektivní výkon a jsem rád za ty dva body. Nejlepším hráčem byl Kamil Konečný.



Sestavy


TJ Smržice
F. Martinek [-] - T. Doseděl [-] , J. Vychodil [-] , V. Hubáček [-] (70. J. Tomiga [-] ) , L. Martínek [-] - R. Kotlár [-] , L. Klus [-] , J. Kalandřík [-] , M. Martiňák [-] - J. Vaca [-] (65. .. Richter [-] ) , D. Bajer [-] (81. P. Gottvald [-] )

Sokol Přemyslovice
K. Konečný [-] - R. Kučera [-] , J. Sláma [-] , J. Konečný [-] , A. Studený [-] (75. J. Špaček [-] ) - M. Mucha [-] (75. D. Možný [-] ) , D. Pírek [-] , L. Tyl [-] , J. Merdita [-] (60. M. Havelka [-] ) - R. Grulich [-] , R. Cita [-] (75. O. Barna [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.