2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodli až penalty


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se hrálo ve svižném tempu oba týmy si vytvářeli dostatek příležitostí, hostující hráči si vytvořili minimálně tři loženky. Domácí si také vypracovali několik šancí a po střele Studeného se dostali ve 30. minutě dostali do vedení 1:0. Do poločasu mohl navýšit skóre Kočar, ale trefil pouze tyč. Úvodní poločas skončil 1:0 pro domácí.

V druhém poločase opět pokračoval zajimavý fotbal, který přinášel šance na obou stranách. Domácí mohli navýšit skóre, ale to se jim nepovedlo a v 70. minutě je potrestal krasnou brankou Hodulák, který vyrovnal na 1:1. Od tohoto okamžiku byli lepším týmem hosté, kteří zatlačili svého soupeře, ale vyloženou šanci už si nedokázali vypracovat, a tak utkání po zásluze skončilo spravedlivou remízou 1:1 a museli rozhodovat pokutové kopy.

Za domácí kopal Tomeček, Kočar a Zapletal. Všichni exekutoři proměnili.

Za hosty kopali Hodulák, Antoníček a Šťastný. Poslední jmenovaný, ale neproměnil a domácí si připsali bod navíc za vítězství na pokutové kopy.



Ohlasy k zápasu


Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): V prvním poločase jsme byli lepší. Trefili jsme i tyč, kdybychom proměnili vedli bychom 2:0. V druhém poločase jsme měli také nějaké šance, ale hosté nás potrestali po krásné brance Hoduláka. Následně nás hosté zatlačili, protože jsme chtěli uhrát aspoň bod. Je pravda, že vyloženou šanci neměli. Pochválit bych chtěl Procházku, Kočara a Tomečka. Myslím si, že remíza byla spravedlivá. Penalty kopali tři veteráni a jsem rád za bod na víc.

TJ Sokol Čechovice B
Pavel Gréza (trenér Čechovic "B"): Jednalo se o vyrovnané utkání a zaslouženě zápas skončil remízou a na penalty byli šťastnější domácí. V prvním poločase jsme měli několik šancí, ale inkasovali jsme první. V druhém poločase jsme vyrovnali, ale celkově vyrovnané utkání. Nejlepším hráčem byl Hodulák.



Sestavy


Sokol Vrahovice
D. Kratochvíl [-] - J. Klíč [-] , M. Procházka [-] , R. Šmíd [-] , J. Hájek [-] - P. Michalec [-] (88. P. Zapletal [-] ) , J. Tomeček [-] , J. Dvořák [-] , M. Zavodský [-] (25. V. Marek [-] ) - M. Kočar [-] , J. Studený [-]

TJ Sokol Čechovice B
D. Klimeš [-] - E. Drešr [-] , J. Antoníček [-] , M. Pospíšil [-] , L. Šťástný [-] - M. Maixner [-] , P. Kolík [-] , T. Bilík [-] , P. Gréza [-] - P. Hodulák [-] , M. Prášil [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.