Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olšany dostaly další výprask


Branky


0

Hosté trestali po rychlých brejcích domácí a podařilo se jim vstřelit 6 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání byli hosté lepším týmem. První velké šance měl Šimeček, ale oba jeho pokusy těsně minuly branku. V 19. minutě mohli jít domácí do vedení, ale velkou šanci zahodili a ve 20. minutě se hosté dočkali, kdy se střelou do prázné branky prosadil mladý Typner 0:1. Ve 28. minutě sklepl Typner na Zatloukala, který přihrál Soldánovi, který střelou pod břevno z pětadvaceti metrů skóroval 0:2. O chvíli později z velké šance přestřelil Zatloukal. O dvě minuty později Typner přihrál Šimečkovi, který pohodlně přehodil brankáře 3:0. Další šance do konce poločasu brankou neskončily a hosté vedli po poločase 0:3.

Hned v úvodu poločasu Soldán přihrál Šimečkovi, který v sólovém úniku zvyšil na 0:4. Za dalších pár minut Zbořil nacentroval na zadní tyč, kde se prosadil Dračka 0:5. V 77. minutě po rozehrávce standardní situace Zbořil přihrál Frysovi, který zvýšil na 0:6. Hosté začali ještě více útočit a toho domácí využili a Hošák si chvíli před koncem připsal aspoň čestný úspěch 1:6. Tímto výsledkem utkání také skončilo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): Zápas se nám opět nepodařil. Vytvořili jsme si první šanci, ale nedali jsme a rázem jsme inkasovali, což nás hodně poznamenalo. Do poločasu jsme inkasovali ještě dvakrát. V druhém poločase nás trestali hosté z brejků, kdy přidali další branky a zaslouženě vyhráli. Druhý zápas po sobě hrozně špatný dnes nikoho nemůžu pochválit.

Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u PV):: Stejně jako minulý týden jsme hráli výborně. Dali jsme krásné branky a po poločase vedli 0:3. V druhém poločase jsme přidali další branky. Ko konci jsme polevili a dostali jsme v závěru branku, ale to nevadí. Dnes podali dobrý výkon oba dorostenci Typner i Dračka. Nejlepším hráčem byl Zbořil, který přihrál na dvě branky, běhal, bojoval, prostě podal skvělý výkon.



Sestavy


Sokol Olšany
M. Uhřík [-] - L. Rokyta [-] , J. Procházka [-] , M. Miška [-] , P. Vysoudil [-] - A. Poupera [-] (60. J. Mazal [-] ) , F. Soldán [-] , J. Škoda [-] (73. P. Řezníček [-] ) , J. Antoníček [-] - J. Hošák [-] , A. Pospíšil [-]

Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] - J. Matoušek [-] , L. Frys [-] (80. R. Kolařík [-] ) , P. Gamberský [-] , M. Kaplánek [-] - P. Soldán [-] , I. Hangurbadžo [-] (57. P. Slouka [-] ) , P. Zbořil [-] , L. Zatloukal [-] - R. Šimeček [-] , J. Typner [-] (46. J. Dračka [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.