Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalka potřetí v řade vítězí 4:3


Branky


40. P. Chytil , 52. R. Pinkava , 69. M. Vogl , 81. D. Novák - 15. M. Khýr , 62. J. Matuška , 90. L. Klimeš
0

Hokejové výsledky Skalky pokračují. Navíc domácí bodovali po čtvrté v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl ospalý, oba týmy neměly dostatečný pohyb a utkání se neslo v pomalém tempu. O něco živější působili hosté, kteří z brejkové akce po centru Žondry a hlavičce do odkryté branky Khýra vedli v 15. minutě 0:1. Další minuty opět nepřinášely nějaké střelecké pokusy. Oba týmy selhávaly ve finální fázy. Většinou hráči v dobré pozici ještě vymýšleli přihrávku navíc, a bylo po akci. Ve 40. minutě se přece jen jedna akce vydařila po narážečce Vogla s Prokopem první jmenovaný přihrál Chytilovi, který trefil přesně k tyči 1:1. Konec poločasu byl ještě plný debat mezi hráči a rozhodčím. První poločas moc akcí nenabídl a skončil 1:1.

V úvodu druhého poločasu byli mírně nebezpečnější domácí, kdy povedenou ránu Nováka zblokoval hostující obránce. Na druhé straně ránu Žondry zblokoval Mráček.  V 52. minutě po centru Vogla a důrazu Slamence se míč dostal k Pinkavovi, který se krásně opřel přímo z voleje do míče a levačkou uklidil míč k tyči 2:1. Po této brance byli lepší hosté a zahrávali velké množství rohových kopů, které brankou neskončili. Až v 62. minutě prošel středem Matuška a krásnou technickou střelou k tyči z hranice vápna vyrovnal na 2:2. Hosté se moc dlouho z vedení ale neradovali, kdy se po centru prosadil hlavičkou Vogl 3:2. Čas postupně plynul a Skalka držela vedení, v 78. minutě přišla komplikace v podobě červené karty pro Chytila, který dostal druhou žlutou kartu za zakopnutí míče. Domácí hráči se stáhli a hosté dobívali branku. Z brejkové situace po přihrávce Vogla se ocitl v sólovém úniku Novák a střelou k tyči zvýšil na 4:2. Po této brance nápor hostů opadl, přesto v 90. minutě se na vápně prosadil střelou k tyči Klimeš. Následně pár vteřin na to byl zápas ukončen a domácí zvítězili 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Skalka 2011
Stanislav Prečan (FK Skalka 2011): Začátek zápasu byl velmi opatrný, hra byla bez pohybu. Postupně se tempo hry zvedalo a my jsme zvládli vyrovnat. V druhém poločase jsme chtěli tempo hry zrychlit, což se nám stále v některých fázích zápasu nedařilo. Krásnou brankou se prosadil na 2:1 Roman Pinkava následně soupeř vyrovnal. Chvíli na to jsme opět vedli. Následně po naší hlouposti, kdy se zbytečně nechal Petr Chytil vyloučit, nás soupeř zatlačil, po brejkové situaci navýšil skóre Novák a v poslední minutě ještě hosté snížili. Celkově to bylo vyrovnané utkání a my jsme byli o jednu branku šťastnější. Nejlepším hráčem byl Martin Vogl

Horní Štěpánov
Patrik Müller (trenér Horního Štěpánova): Domácí byli o jednu branku lepší, bylo to nahoru dolů. V jednu chvíli naši hráči přestali běhat, a toho domácí hráči z brejkových situací využili a zaslouženě vyhráli. Dnes bych chtěl pochválit Jana Matušku, který vstřelil krásnou druhou branku po technické střele k tyči.



Sestavy


FK Skalka 2011
P. Molčík [-] - P. Chytil [-] , O. Mlčoch [-] , L. Mráček [-] , R. Pinkava [-] - P. Slamenec [-] , P. Mlčoch [-] , M. Vogl [-] , M. Glouzar [-] - D. Novák [-] (90. A. Glouzar [-] ) , R. Prokop [-] (80. O. Spisar [-] )

Horní Štěpánov
P. Ščudla [-] - M. Sigl [-] , P. Navrátil [-] , O. Ščudla [-] , M. Khýr [-] - R. Žondra [-] , R. Deutsch [-] , L. Němec [-] , P. Pukl [-] - L. Klimeš [-] , J. Matuška [-]

ŽK: 38. P. Mlčoch , 45. P. Chytil - 34. J. Matuška , 45. L. Klimeš , 47. L. Němec . ČK: 78. P. Chytil .
Místo: Klenovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.